miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

rebecca Svet24.si

Glavni osumljenec za izginotje 15-letne Rebecce ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

STA
STA
0 06.10.2017 13:47:10

KAPO DOL! Škotski DOBRODELNOSTI ni videti konca: TAKO bodo razveselili slovenske otroke!

vszi
V nedeljo bodo škotski navijači glasno in množično navijali za svojo reprezentanco, še prej pa bo vse v znamenju dobrodelnosti.

Potem ko so škotski nogometni navijači prek njihove dobrodelne fundacije Tartan Army Children's Charity (TACC) v nedeljo, na dan kvalifikacijske nogometne tekme za mundial 2018 med Slovenijo in Škotsko projektu Botrstvo obljubili 5000 evrov, je dobrodelna fundacija Tartan Army Sunshine Appeal ta teden že donirala 5000 funtov društvu Bravo za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami.

Donacijo bodo v društvu porabili za izvedbo dejavnosti za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami, ki jim bodo v pomoč pri premagovanju primanjkljajev v šoli in razvijanju njihovih močnih področij, so sporočili iz društva Bravo.Dobrodelna škotska fundacija Tartan Army Sunshine Appeal je podpornik nogometne reprezentance Škotske, ki v vsaki državi, v kateri igra njihova reprezentanca, izbere društvo ali druge organizacije, namenjene otrokom, in jim pokloni donacijo. Fundacijo Tartan Army Sunshine Appeal financirajo ljubitelji škotskega nogometa in ima najdaljšo tradicijo delovanja.

Srečanje med člani fundacije, člani društva ter otroci in mladostniki s specifičnimi učnimi težavami bo v nedeljo, 8. oktobra, ob 11. uri v hostlu Celica na Metelkovi v Ljubljani.

Članki iz rubrike