Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 06.10.2017 13:47:10

KAPO DOL! Škotski DOBRODELNOSTI ni videti konca: TAKO bodo razveselili slovenske otroke!

vszi
V nedeljo bodo škotski navijači glasno in množično navijali za svojo reprezentanco, še prej pa bo vse v znamenju dobrodelnosti.

Potem ko so škotski nogometni navijači prek njihove dobrodelne fundacije Tartan Army Children's Charity (TACC) v nedeljo, na dan kvalifikacijske nogometne tekme za mundial 2018 med Slovenijo in Škotsko projektu Botrstvo obljubili 5000 evrov, je dobrodelna fundacija Tartan Army Sunshine Appeal ta teden že donirala 5000 funtov društvu Bravo za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami.

Donacijo bodo v društvu porabili za izvedbo dejavnosti za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami, ki jim bodo v pomoč pri premagovanju primanjkljajev v šoli in razvijanju njihovih močnih področij, so sporočili iz društva Bravo.



Dobrodelna škotska fundacija Tartan Army Sunshine Appeal je podpornik nogometne reprezentance Škotske, ki v vsaki državi, v kateri igra njihova reprezentanca, izbere društvo ali druge organizacije, namenjene otrokom, in jim pokloni donacijo. Fundacijo Tartan Army Sunshine Appeal financirajo ljubitelji škotskega nogometa in ima najdaljšo tradicijo delovanja.

Srečanje med člani fundacije, člani društva ter otroci in mladostniki s specifičnimi učnimi težavami bo v nedeljo, 8. oktobra, ob 11. uri v hostlu Celica na Metelkovi v Ljubljani.

Članki iz rubrike