UVODNA rudnik radomlje frantar zabret Igor Kupljenik Svet24.si

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 ...

lev Svet24.si

Popoln vodič po znamenju leva in njegovo vladanje...

schellenburg Necenzurirano

Kdo je plačal 8 tisoč evrov za kvadrat v ...

iztok seljak Saso Radej Reporter.si

»Do konca sprijeno!« Nemoralni slovenski ...

celje Ekipa24.si

S kom v 3. krogu evropskih kvalifikacij? Če ...

Matej Zemljič Revija Stop

Matej Zemljič: Kampiral sem včasih, in to zelo ...

tadej pogacar tour pm Ekipa24.si

Premalo? Ravno prav? Koliko je na Touru zaslužil ...

STA
STA
0 06.10.2017 13:47:10

KAPO DOL! Škotski DOBRODELNOSTI ni videti konca: TAKO bodo razveselili slovenske otroke!

vszi
V nedeljo bodo škotski navijači glasno in množično navijali za svojo reprezentanco, še prej pa bo vse v znamenju dobrodelnosti.

Potem ko so škotski nogometni navijači prek njihove dobrodelne fundacije Tartan Army Children's Charity (TACC) v nedeljo, na dan kvalifikacijske nogometne tekme za mundial 2018 med Slovenijo in Škotsko projektu Botrstvo obljubili 5000 evrov, je dobrodelna fundacija Tartan Army Sunshine Appeal ta teden že donirala 5000 funtov društvu Bravo za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami.

Donacijo bodo v društvu porabili za izvedbo dejavnosti za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami, ki jim bodo v pomoč pri premagovanju primanjkljajev v šoli in razvijanju njihovih močnih področij, so sporočili iz društva Bravo.Dobrodelna škotska fundacija Tartan Army Sunshine Appeal je podpornik nogometne reprezentance Škotske, ki v vsaki državi, v kateri igra njihova reprezentanca, izbere društvo ali druge organizacije, namenjene otrokom, in jim pokloni donacijo. Fundacijo Tartan Army Sunshine Appeal financirajo ljubitelji škotskega nogometa in ima najdaljšo tradicijo delovanja.

Srečanje med člani fundacije, člani društva ter otroci in mladostniki s specifičnimi učnimi težavami bo v nedeljo, 8. oktobra, ob 11. uri v hostlu Celica na Metelkovi v Ljubljani.

Članki iz rubrike