Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.09.2016 19:44:08
Deli članek:

Plačani morilec vodje kartela ima sporočilo za urugvajska zvezdnika (video)

vszi

Pablo Emilio Escobar Gaviria je bil eden največjih preprodajalcev droge na svetu, ob sebi pa je imel zveste pomagače.

In eden od teh se je v teh dneh pred kvalifikacijskimi obračuni za svetovno prvenstvo v Rusiji odločil javno podpreti urugvajsko reprezentanco na čelu z glavnima zvezdnikoma.

Jhon Jairo Velasquez Vasquez, ali krajše kar Popeye je v času največjega zaslužkarstva kralja mamil Escobarja služil kot poklicni morilec. V najdonosnejših časih je kolumbijski kartel v ZDA spravil kar 80 odstotkov kokaina, kar je na leto zneslo neverjeten zaslužek 22 milijard dolarjev. 

Zdaj je Popeye na družabnih medijih razkril, za koga mu bije srce v nogometu. "Sem prihajam, da javno podprem urugvajsko reprezentanco in prvaka Suareza ter Cavanija." 

"Prejmita vso mojo ljubezen, spoštovanje. Vidva, ki sta moč lastnega naroda in ponos svojih rojakov. Iz Medellina v Kolumbiji vam vsem čestitam, ker ste veliki bojevniki. Iz ulic Medellina prejmite mojo podporo."

Kaj si ob tem mislijo nogometaši urugvajske izbrane vrste ni jasno, biti pod drobnogledom znanega poklicnega morilca pa bi bilo pred leti, ko je kartel še "obratoval" precej huje kot zdaj, ko so vsi že prestali svoje kazni in pokoro.