Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
05.09.2016 14:10:33
Deli članek:

Ali se je Realu maščeval nekdanji trener?

Vsaj tako danes trdijo številni španski mediji.

Mousso Sissokoja se je v zadnjem prestopnem roku povezovalo tudi z odhodom k madridskemu Realu, zdaj pa številni španski mediji razkrivajo, zakaj do prestopa ni prišlo.

Francoskega vezista, ki je v zadnjih urah prestopnega roka zavrnil Everton in okrepil Tottenham, v Madrid ni spustil trener Rafael Benitez. Španec je pred začetkom lanske sezone sedel na klopi Reala, nato pa so se mu po zgolj sedmih mesecih zaradi skromnih rezultatov zahvalili za sodelovanje.

Kot še poročajo Španci, naj bi to storil iz jeze, saj ni bil zadovoljen s tem, na kakšen način so mu pri Realu pokazali vrata. Kot še dodajajo, je nad takšnim "nagajanjem" zelo razočaran predsednik kluba Florentino Perez, ki ni ni pričakoval, da se bo vse skupaj tako razpletlo.

To je še verjetno še najbolj občutil Zinedine Zidane, ki je želel osvežiti zvezno vrsto. Poleg Sissokoja se je s prihodom povezovalo še Paula Pogbaja, Davida Alabo in Edena Hazarda, na koncu pa je ostal brez teh igralcev, to pa naj bi bil tudi razlog, da sta v Madridu ostala Isco in James Rodriguez.