Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
až
10.07.2016 16:46:56
Deli članek:

Ronaldinho? Henry? Ne, ampak... (video)

Reuters

Od kje izvira Griezmannovo proslavljanje?

Največja zvezda domače ekipe in kar celotnega evropskega prvenstva do tega trenutka je zagotovo Antoine Griezmann. Do zdaj je šestkrat zadel in bil glavni junak tudi ob polfinalni zmagi nad Nemčijo. Nogometaš francosko-portugalskega rodu je ob štirih zadetkih proslavljal na prav poseben način.

Mnogi so menili, da želi s »telefonom«, ki ga je naredil s prsti, posnemati nekoč najboljšega nogometaša na svetu Ronaldinha, čigar zaščitni znak je bil to, spet drugi so prepričani, da se želi pokloniti »telefonskemu klicu« Thierryja Henryja, ko je ta igral za Arsenal.

Toda Griezmann ni posnemal ne enega ne drugega, ampak je proslavljanje povzel iz videospota kanadskega hip hop in R & B zvezdnika Draka za pesem Hotline Bling. »Poteza je njegova. To počnem, ko zadenem za Atletico Madrid, in to bi moral storiti, ko sem zadel proti Albaniji. Vendar so me takrat premagala čustva in sem pozabil. Podobno se je zgodilo še proti Ircem, ko sem izenačil, pri drugem golu pa sem se seveda spomnil,« je dejal junak francoskih src na letošnjem Euru.