Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.06.2016 18:31:59
Deli članek:

Povedal vam bom, kakšen perfekcionist je Ronaldo

Jose Fonte, nogometaš Southamptona, je medijem pred četrtfinalnim dvobojem s Poljaki razkril, kakšen je bil Cristiano Ronaldo, ko sta se spoznala ob igranju za Sporting.

Portugalec velja za enega največjih perfekcionistov, kar zadeva priprave na dvoboje in fizične priprave. »Bil je še mladenič, a sem ga tisočkrat videl v telovadnici in fitnesu že zdavnaj po treningu, ko so vsi drugi že odšli domov. On pa je treniral, da bi postal močnejši in hitrejši. Nikoli še nisem videl koga, ki bi bil tako predan,« je povedal Fonte.

Nič novega, saj to je vendar že jasno. Toda osrednji branilec je imel še enega asa v rokavu. Nekaj, česar javnost ni pričakovala: »Najbolj se spominjam trenutka, ko je pod prho delal sklece eno za drugo. Vsakemu je dejal, da bo pod tušem naredil več sklec kot oni vsi skupaj. Nikoli ni prelomil obljube. Rad je kazal svojo tekmovalno naravo, zato je bil že takrat daleč pred vsemi.« Ali mu bo to danes koristilo na dvoboju s Poljaki, bomo še videli, zagotovo pa mu ne bo škodilo.