Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
30.06.2016 15:13:20
Deli članek:

Valižanski nogometaš kupil karte za Beyonce, toda ...

Reuters

Reprezentant Walesa bo moral izpustiti koncert Beyonce, ker mora svojo državo zastopati v četrtfinalu evropskega prvenstva.

Neil Taylor je za sebe in ženo že pred časom kupil vstopnici za koncert pop zvezdnice Beyonce, ki bo ravno danes nastopila v Cardiffu. Na takšen način sta želela proslaviti njen rojstni dan, toda nogometaš ni računal na eno "malenkost".

Pred začetkom prvenstva si verjetno ni mislil, da se bo s svojimi soigralci prebil vse do četrtfinala. Toda Wales je pristal ravno tam, v petek pa se bo v tem delu tekmovanja pomeril z Belgijo.

Taylor in njegova žena sta tako ostala brez koncerta, saj Francije zaradi evropskega prvenstva kakopak ne moreta zapustiti. "Za rojstni dan sem kupil ženi vstopnici. Videl sem, da bo imela Beyonce koncert v Cardiffu in pomisli, da bi bilo to super darilo. Datuma sploh nisem pogledal, kasneje pa me je žena opozorila, da je to ravno v času četrtfinala. Tako ne bom mogel iti na koncert, verjetno pa tudi žena ne, saj bo prišla na tekmo. Na srečo je že bila na njenem koncertu in zaradi tega verjetno ne bo preveč razočarana," je zaplet pojasnil Taylor, ki se je z reprezentanco Walesa že na njenem debiju na evropskem prvenstvu uvrstil vse do četrtfinala.