Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
15.06.2016 17:29:52
Deli članek:

Lepa Madžarka je navijala s Pellejevo napihljivo lutko (foto)

Italijanska reprezentanca je navdušila, o tem ni nobenega dvoma. Na tribunah pa je izstopalo dekle strelca drugega gola za Italijane na tekmi z Belgijo, Graziana Pelleja.

Nogometaš Southamptona je že nekaj let v zvezi z madžarsko manekenko Viktorio Varga, ki ga redno spremlja tudi na tekmah. Tokrat pa se je svetlolasa lepotica odločila za nenavadno potezo. Družbo na stadionu ji je namreč delala napihljiva lutka njenega srčnega izbranca. Pelle se je za Madžarko zagrel prek facebooka, vendar se ona dlje časa ni odzivala na njegova sporočila.

Nekega dne mu je namignila le, da živi v madžarskem Győru, Pelle pa ni dvakrat razmišljal in je takoj rezerviral letalsko vozovnico. Pojavil se je tam s stotimi vrtnicami, na spoznavnem zmenku sta se ure in ure pogovarjala in rodila se je ljubezen. Par na družbenih omrežjih velikokrat objavlja skupne fotografije, romantični Pelle, nekdanji prvak v plesu, pa je razkril, da tudi po treh letih na datum obletnice svojo srčno izbranko vsak mesec razveseli s kakšno malenkostjo.

Sicer pa je Viktoria znana madžarska manekenka, ki je bila v torek vesela še ene zmage svoje domovine, in se uvršča zelo visoko v neuradnem boju za mis evropskega prvenstva.

Galerija