Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
04.06.2016 12:13:36
Deli članek:

Pogrešani v akciji

Reuters

Na Euru bi se morala zbrati smetana evropskega nogometa, toda ali bo temu res tako? Vsake oči imajo pač svojega malarja.

Pravijo, da je v Sloveniji dva milijona selektorjev, tudi v drugih državah pa ni bistveno drugače. Vsake oči imajo pač svojega malarja in tudi tokrat bomo na prihajajočem evropskem prvenstvu pogrešali marsikaterega (vele)mojstra nogometne igre. Povedano drugače, nekateri selektorji so se brez večjih težav odrekli igralcem, ki bi jih drugi plačali s suhim zlatom.

Nekateri so odpadli zaradi slabe forme, spet drugi zaradi poškodb, nekateri pa enostavno niso bili na isti valovni dolžini s selektorjem. Potem pa je tu morda še najbolj zveneče ime s tega seznama pogrešanih v akciji Karim Benzema, ki je osumljen, da je sodeloval pri izsiljevanju reprezentančnega sotrpina, ko se je le ta znašel na videoposnetku z vročo in žgočo vsebino.

Morda so imena sama po sebi še najbolj zgovorna. Predstavljajte si ekipo, v kateri bi mesto našli Trapp, Carvajal, Varane, Kompany, Coentrao, Verratti, Isco, Reus, Jesus Navas, Ribery, Mata, Benzema, Gundogan, Drinkwater,... Vsekakor ekipa za največje dosežke.