ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 03.06.2016 20:28:04

Kaj o morebitni selitev na Bonifiko pravi Miran Pavlin?

Nekdanji slovenski reprezentant se je pred dnevi srečal s koprskim županom.

Na Bonifiki so si po zadnjem prvenstvenem krogu močno oddahnili. Po (srečni) zmagi nad Zavrčem, s katero so si zagotovili obstanek med elito, se jim je od srca odvalila velika skala, toda hkrati so se zavedali, da tako naprej ne gre več, da mora biti prihodnja sezona boljša. In že nekaj časa je slišati namigovanja o tem, da bodo kozli cilje morda skušali uresničevati s pomočjo Mirana Pavlina. Še posebej glasna pa so postala po srečanju župana Borisa Popovića, ki ima tudi vse nogometne niti v svojih rokah, in menedžerja Andyja Bare, ki je zelo aktivno vpleten v delovanje koprskega prvoligaša, z nekdanjim reprezentantom.


So športnemu direktorju Dušanu Petkoviću šteti dnevi? "Boris Popović me je povabil na kavo. Kot že tolikokrat pred tem, že od nekdaj sva dobra prijatelja. To je vse," se je odzval Miran Pavlin, ko so nas zanimale podrobnosti.

Toda zraven je bil tudi Andy Bara, ki ima pri kozlih nadvse pomembno vlogo pri sestavi igralskega mozaika. "Da, bil je zraven, pogovor je bil zaseben. Spili smo kavo in malce pokramljali," je odvrnil nekdanji slovenski reprezentant in desna roka Zlatka Zahovića pod Kalvarijo. Ali dvojec morda razpada, se obeta selitev iz štajerske prestolnice na morski zrak? "Saj me že vrsto let selite sem ter tja, mar ne? Ne grem nikamor," je poudaril Miran Pavlin.

Članki iz rubrike