Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am
am
04.06.2016 09:02:50
Deli članek:

Mojstrovina, ki ni ostala neopažena

Arsen Perić

Prav mogoče je, da tihemu bočnemu branilcu Andražu Struni česa takega ne bi pripisali. A če je tako, ste mu dolžni opravičilo skupaj s poklonom.

Vsi ostali, ki ste živeli brez predsodkov, pa jo boste odnesli zgolj s poklonom. Zgodilo se je na treningu in zgodila bi se velika krivica, če bi ostalo neopaženo. Na srečo ni, po spletu naključij smo gledali ravno v tisto smer, ko je Srečko Katanec svoje varovance selil z enega na drugo igrišče prelestnega Nacionalnega nogometnega centra. Bi pa zgolj naše opažanje bilo premalo, zato se moramo vsi skupaj zahvaliti našemu vedno pozornemu fotoreporterju.

Čeprav se je selil tudi on in v danih okoliščinah ne bi mogli pričakovati njegovega odziva, ga Struna ni presenetil. Potreboval je delček sekunde za to, da je spoznal, da je nogometaš zagledal žogo na čelni črti in da jo namerava s tako imenovano rabono usmeriti proti golu. Nastala je čudovita fotografija, nam pa boste morali verjeti na besedo, da gre za fotografijo nečesa še bolj čudovitega. Andraž je namreč žogo idealno zadel, pri tem pa jo je resnično mojstrsko usmeril in na odkrito navdušenje svojih soigralcev dosegel izjemen zadetek.