Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2016 20:02:20
Deli članek:

Nad mlade Slovence tudi dvojnik zvezdnika madridskega Reala

Slovensko mlado reprezentanco kmalu čaka tekma z Irsko, za slednjo pa bo v Kopru igral tudi nogometaš, ki je kopija zvezdnika madridskega Reala.

28. marca bo Kopru še kako zanimivo. Tam sicer ne bo gostovala Olimpija, niti se ne bo na Bonifiki oglasil aktualni prvak Maribor. Bo pa na delu mlada reprezentanca Slovenije, ki se bori za preboj na evropsko prvenstvo. Četa selektorja Primoža Glihe je na šestih tekmah zbrala 12 točk, s tekmo manj jih ima več le Italija (13). Tudi Irska je odigrala pet tekem, osvojila pa je devet točk, kar dovolj nazorno priča o tem, kako pomembna tekma je pred mlado izbrano vrsto.

In prav Irska se bo konec marca oglasila v Sloveniji. Irski selektor je objavil seznam nogometašev, ki jih bo popeljal na Obalo, na njem pa je tudi igralec zanimivega imena in priimka. Oziroma v njegovem primeru precej bolje rečeno: zanimivega obraza. Kenny McEvoy je namreč skoraj identična kopija – Garetha Balea. Zvezdniku Reala iz Madrida je podoben kot enojajčni dvojček, kar je ob tem še kako zanimivo, pa je tudi dejstvo, da je tudi on nekaj časa nosil dres Tottenhama. In če bi primerjali njuni portretni fotografiji iz londonskih časov, potem bi se začudili in rekli: to je ena in ista oseba.

21-letni vezist je sicer medtem že zapustil vrste Tottenhama in se zdaj dokazuje pri Yorku, ko je zamenjal delodajalca, pa so bili enotni zapisi v otoških medijih nekako takšni: "Fant, ki je dobesedno identična kopija Balea, je zapustil Tottenham." Ali je tudi tako spreten kot Bale, se bomo – kot rečeno – lahko na lastne oči prepričali že kaj kmalu.

vszi