Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2016 14:49:00
Deli članek:

Krhinov soigralec sina poimenoval po priimku hrvaškega zvezdnika!?

vszi

Biti nogometni zvezdnik ni kar tako. Zna se zgoditi, da nekdo po tebi imenuje svojega otroka. Kot recimo soigralec Reneja Krhina.

Izbrati otrokovo ime – skrajno odgovorna naloga. Vsaj, če vam ni vseeno zanj. Saj nihče ne želi, da bi bil zaradi svojega imena kasneje tarča posmeha. No, nekateri se vseeno bolj kot po zdravi pameti ravnajo po trenutnem navdihu, kar je že pripeljalo do številnih takšnih in drugačnih zapletov. Med takšne bržčas sodi tudi španski nogometaš Javi Marquez, ki si kruh služi pri Granadi, kjer je eden od njegovih soigralcev tudi Rene Krhin.

Marquez je postal oče, dobil je sina. S tem je razveselil svoje najbližje in tudi soigralce. Toda v javnosti se ni znašel zaradi očetovstva, ampak zaradi imena, ki ga je izbral za svojega sina. Rodil se je namreč – Modric Marquez! V Španiji se vsi sprašujejo, zakaj tako in ali ima "zasluge" za to tudi hrvaški zvezdnik Luka Modrić, ki nosi dres madridskega Reala. Tamkajšnji mediji so prepričani, da je krivec za sinovo ime prav Modrić, še bolj, kakopak, to poudarjajo pri naših južnih sosedih.

V Barceloni (!) rojeni nogometaš svoje odločitve še ni pojasnil, prav tako ni ne potrdil ne zanikal, ali je krivec za sinovo ime res Luka Modrić.