Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2016 15:30:49
Deli članek:

Kamerunec se je z izjavo priljubil nogometni javnosti

Se morda še spomnite Benoita Assou-Ekottoja? Nekdanji nogometaš Tottenhama je v teh dneh v središču pozornosti zaradi svoje izjave po tekmi.

Spomnite se vseh nogometnih zapravljivcev v dandanašnjem času. Mnogi si za mastne denarce kupujejo stvari, ki jih realno ne potrebujejo, a ker si to lahko privoščijo, je to postal nekakšen standard v svetu nogometa.

No, med njimi ni in verjetno nikoli ne bo Benoita Assou-Ekottoja, ki je po zadnji tekmi svojega St. Etienna, katerega član je tudi slovenski nogometaš Robert Berić, presenetil vse zbrane novinarje s svojo izjavo.

Kamerunskega levega bočnega nogometaša so povprašali, zakaj je odklonil sodelovanje s proizvajalcem nogometne obutve, na kar je Benoit odvrnil. 

"Raje sem svoboden, kot pa da se grem prostitucijo zaradi sponzorjev. Povedano po pravici nam Afričanom niti ni tako zanimivo imeti bogatega sponzorja," je najprej pripomnil Kamerunec

"Morda je drugače z evropskimi nogometaši, saj je posel storjen na stari celini. Ampak jaz sem svojo obutev kupil za 25 evrov. To je dobra cena za udobno nogometno obutev. Lahko jih najdete na ebayju, saj so zelo poceni," je še dodatno presenetil in zaključil: "Biti moden je drago, ampak bolj si prepoznaven če si edinstven."