Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2016 14:58:10
Deli članek:

Gost zvezdnika Barcelone na tekmi lige prvakov bo ... Mile Kitić!

Če bodo nogometaši Barcelone proslavili uvrstitev v četrtfinale v četrtfinale s šampanjcem, je jasno, kdo bo zraven prepeval o vplivu te pijače.

Vsak nogometaš ima na vsaki tekmi pravico povabiti nekaj svojih gostov, in ko bo Barcelona prihodnji teden na povratnem srečanju osmine finala lige prvakov gostila Arsenal, bo med povabljenci na tribuni stadiona Camp Nou sedel tudi kultni izvajalec s srbske turbofolk scene Mile Kitić. Da, prav ste prebrali.

Verjetno se sprašujete, kdo je izvajalca velike uspešnice 'Udara u glavu ko šampanjac' in še nekaterih znanih pesmi povabil. Seveda je to hrvaški nogometaš Ivan Rakitić, pa čeprav bi se na prvo žogo tudi tovrstno prijateljstvo med Hrvatom in srbskim pevcem zdelo malo verjetno.

Rakitić in Kitić sta se spoznala v Gelsenkirchnu, ko je hrvaški zvezdnik igral za Schalke. Pevec je tam redno nastopal, Rakitić se je s srbskim soigralcem Mladenom Krstajićem koncertov udeleževal (včasih tudi na skrivaj) in stkala se je vez. Tako sta ostala v stiku in se tokrat dogovorila za prav poseben obisk.

Kitić je o njem že spregovoril za medije na področju bivše Jugoslavije in izrazil svoje navdušenje, z Rakitićem pa se bosta seveda srečala tudi po tekmi. Kdo ve, če bo Barcelona proti Arsenalu ubranila prednost 2:0 (kar je zelo verjetno), bi bila zabava v slačilnici ali v katerem od lokalov lahko tudi razširjena.