Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.10.2015 16:32:02
Deli članek:

Kdor želi v Ukrajino, si že lahko zagotovi vstopnico za Areno Lvov

Reuters

Navijači slovenske reprezentance si že lahko zagotovijo vstopnice na prvo tekmo z Ukrajino v dodatnih kvalifikacijah za Euro 2016.

Čeprav je v tem trenutku večni derbi glavna tema pogovorov med slovenskimi nogometnimi navdušenci, pa je dejstvo, da bo njihova pozornost že kmalu preusmerjena v reprezentančno brcanje žoge. Čas namreč hitro teče in kmalu bo vse v znamenju dodatnih kvalifikacij za Euro 2016, v katerih si bo vozovnico za turnir v Franciji poskušala zagotoviti tudi Slovenija. Slednjo čakata dve tekmi z Ukrajino, prva bo na sporedu 14. novembra ob 18. uri, povratna 17. novembra ob 20.45.

Medtem ko bo Nogometna zveza Slovenije vstopnice za povratni obračun v mariborskem Ljudskem vrtu začela prodajati 2. novembra, so dragoceni lističi za tekmo v Areni Lvov že na voljo. "Vsi tisti, ki nameravate podpreti slovensko reprezentanco tudi na gostovanju v Ukrajini, si lahko vstopnico za sektor s slovenskimi navijači zagotovite po ceni 10 evrov. Z nakupom dragocenega lističa pa velja pohiteti, saj bodo vstopnice v prodaji zgolj do 2. novembra 2015. Vsak zainteresiran posameznik lahko kupi vstopnice za omenjeno tekmo preko spletne trgovine NZS, osebni prevzem pa bo možen v Uradni prodajalni NZS Nike, na Mestnem trgu 25 v Ljubljani," so sporočili s sedeža NZS.

Vse preostale informacije glede nakupa vstopnic za gostovanje v Ukrajini si preberite na tej povezavi.