Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.09.2024 06:18:42
Deli članek:

Dobre novice za Olimpijo: na treningu so po pol leta groze pozdravili dodatnega nogometaša

alesfevzer.com

Olimpija je pred nadaljevanjem prvenstva dobila pomembno "okrepitev".

Pred nogometaši Olimpije je izjemno pestra jesen, saj jih ob dveh slovenskih 'frontah' čaka še igranje v konferenčni ligi. Zato so se nogometaši in navijači še kako razveselili dodatnega obraza na treningih: po dolgi in hudi poškodbi se je namreč vrnil Antonio Marin, ki se je februarja hudo poškodoval. 

Naj spomnimo: le nekaj dni pred hudo poškodbo kolena - strgal si je križne vezi - je bil Marin eden od najbolj vročih nogometašev Ljubljančanov, proti Radomljam je dvakrat zadel v polno, nato pa  se je hudo poškodoval v zadnjih sekundah treninga. "To je del športa. Ko pogledam nazaj, deluje kot da sem izzval nesrečo. Najprej sem seveda bil v šoku. Nisem mogel verjeti, da se mi je to pripetilo na treningu. Praktično tik pred koncem igre v povsem normalni situaciji. Vse do pregleda sem upal, da ne gre za hujšo poškodbo, a v sebi sem čutil sem, da nekaj ni v redu. Kasneje sem se zelo hitro sprijaznil z usodo. Zavedal sem se, da nimam veliko možnosti. Sledila je uspešna operacija, takoj sem prejel program dela in rehabilitacija je takoj začela uspešno potekati," se je poškodbe spomnil Marin, ki je velik del rehabilitacije opravil v Zagrebu, a je bil ves čas v navezi s trenerji iz kluba in s soigralci, zdaj pa že komaj čaka, da se bo lahko vrnil na zelenico.  

Martin Metelko

"Edina stvar, ki so mi jo vsi dejali je ta, da ne smem hiteti. Eno so želje, drugo pa realnost. Če vprašate mene, sam bi že jutri lahko treniral na polno in igral, toda v življenju ne gre tako enostavno. Potrebno je imeti potrpljenje. To imam v glavi od samega začetka dalje in tega se držim. Napoved je, da bi lahko v oktobru prišel ponovno zraven in začel konkurirati za nastop," je razkril Marin.