Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.09.2024 14:32:08
Deli članek:

Čehi s porneso obnoreli navijače in dali idejo slovenskim klubom (video)

Načinov, kako privabiti navijače ali vsaj vzbuditi pozornost, je precej, a poteza češkega nižjeligaša prekaša vse.

Klub Viagem iz mesta Usti nad Labem, velikem približno toliko kot Maribor, nastopa v tretji češki ligi, a po priljubljenosti in zanimanju (tudi tuje) javnosti prekaša marsikaterega prvoligaša. Vodstvo kluba je namreč močno preseglo običajno prakso in medse povabilo – porno igralko.

Tana Bystronova je bila sprva model, vplivnica, tudi vizažistka, zatem pa je zajadrala v filmsko industrijo z žgečkljivo vsebino. V nogometnem klubu ima prav posebno nalogo: po tekmah v izzivalnih oblačilih intervjuja igralce in tako dviguje številke klubskih profilov na družbenih omrežjih. Obenem je oživel klubski marketing, za leto 2025 tako pripravljajo prav poseben koledar s fotografijami številnih čeških igralk iz filmov za odrasle. Je to pravi recept tudi za slovenske klube? Velja razmisliti ...


Češka Pamela Anderson, kot ji pravijo, izpostavlja, da ne prebira spletnih komentarjev in da ji ljudje pogosto zavidajo. "Za mene je to nova priložnost v življenju, čeprav se dolgo ukvarja z manekenstvom. To je sicer povsem drugačen izziv. Všeč mi je, saj imam rada nogomet. Pri vsem skupaj je najpomembneje, da pritegnemo pozornost, saj lahko v današnjem svetu le tako uspemo."

Zanimivo, nogometašem Viagema je pogosto težje odgovarjati na njena vprašanja, kot igrati nogomet in dosegati zadetke. Slednje jim gre kar dobro, saj so trenutno na prvem mestu, obenem so najučinkovitejše moštvo skupine B v tretji češki ligi. Vodstvo kluba je prepričano, da bodo tudi s pomočjo Bystronove napredovali v drugo ligo.