Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.09.2024 13:40:02
Deli članek:

Prvi mož Kopra zaradi sodniških napak besen: V pretekli sezoni so nam ukradli Evropo, zdaj ...

Aleš Cipot

Na Bonifiki se še dolgo ne bodo sprijaznili s sojenjem na zadnji tekmi Prve lige Telemach.

Nogometaši Kopra so v dvoboju s prvaki iz Celja osvojili točko, kar ni slab dosežek, ampak Primorci se s takšnim razpletom nikakor ne morejo sprijazniti. Ne dvomijo, da so si zaslužili več, hkrati so ogorčeni ob prepričanju, da so jih za zmago prikrajšali delivci pravice. V mislih imajo zlasti posredovanje Nina Koutra nad Omarjem El Manssourijem v kazenskem prostoru v končnici dvoboja, ki je ostalo nekaznovano.

Nihče več me ne more prepričati

"Ne vem, zakaj in ne vem, kdo, ampak nekdo dela proti Kopru. Nihče več me ne more prepričati, da gre za naključja. V pretekli sezoni so nam ukradli Evropo, zdaj pa smo pri vrhu lestvice in očitno smo znova postali prenevarni. Druge razlage nimam," je obupan prvi mož Kopra Ante Guberac, ki vsega skupaj s tribune ni mogel mirno spremljati.

In ne skriva, da se je odzval energično, tudi nešportno. Zaveda se, da novi kazni bržčas ne bo mogel uiti, eksplodiral in protestiral je tudi športni direktor. "Zdaj bom poslušal in bral, da sva divjaka, ampak kako naj ob takih stvareh ostanem miren? Povejte mi. Sem čustven, nogomet je moja strast. Koper je moja strast. Krivice me bolijo. Mar ni to človeško?" je še pristavil predsednik rumeno-modrih.