Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.09.2024 12:19:31
Deli članek:

Konec dvomov: Toliko boste morali odšteti za evropsko tekmo Celja na stadionu Z'dežele

Celjani so razkrili cene vstopnic za evropske tekme.

"Drage Celjanke in Celjani ter vsi navijači NK Celje, uspelo nam je! 29. avgust 2024 je postal dan, ki bo večno zapisan v zgodovino celjskega klubskega nogometa in celjskega športa nasploh. NK Celje si je zagotovil mesto med evropskimi izbranci, ki bodo jeseni igrali v konferenčni ligi. Izjemno pomemben del ste odigrali tudi vi, dragi navijači, ki se vas je proti Pyuniku zbralo skoraj 3000," so na celjski spletni strani prenesli sporočilo predsednika kluba Valerija Kolotila in nadaljevali: "Ker si želimo takšne podpore tudi na naslednjih tekmah v Evropi in ker v NK Celje verjamemo v pomembnost podpore lokalne skupnosti, bodo vstopnice za domače tekme UEFA Europa Conference League na voljo po cenah, ki so dostopne vsem. Paket treh vstopnic (Istanbul Basaksehir, Jagiellonia, TNS) za konferenčno ligo bo na voljo po ceni 50€, za imetnike sezonske vstopnice NK Celje in Fan membershipa pa 45€. Cena posamičnih vstopnic bo 20€, za imetnike sezonske vstopnice in Fan membershipa pa 15€. Veselimo se visokega obiska zgodovinskih tekem NK Celje to evropsko jesen."

V prvi fazi prodaje (do 1. oktobra) bo na voljo paket vstopnic, z nakupom paketa pa si najboljši sedež zagotovite za vse tri evropske večere na Stadionu Z'dežele.

Informacije o začetku prodaje vstopnic bodo znane v prihodnjih dneh, še vedno pa si lahko v uradni trgovini NK Celje ali preko spleta zagotovite tako sezonsko vstopnico kot tudi Fan membership.

Imetniki sezonskih vstopnic si boste ob nakupu paketa do 1. oktobra lahko svoj sedež za evropske tekme zagotovili na mestu, kjer imate sezonsko vstopnico.

Paketi vstopnic bodo na voljo preko spleta in v uradni trgovini NK Celje.