Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
01.09.2024 10:27:54
Deli članek:

Victor Sanchez o pravljičnem četrtku, žrebu konferenčne lige in dvoboju z Muro. To lahko napovem takoj ...

alesfevzer.com

Olimpija bo v nedeljskem večeru gostila soboške črno-bele.

Po pravljičnem četrtku, ko je Olimpija razbila Rijeko in si zagotovila nastop v konferenčni ligi, so se strasti v zmajevem gnezdu nekoliko umirile. Zeleno-beli so misli usmerili v naslednji ligaški izziv, drevi se bodo v Stožicah udarili z Muro. "Srečni smo, ponosni in mirni, ker smo opravili delo. To je odlično, pomembno, a zdaj smo osredotočeni na naslednjo tekmo. Pred nami je Mura, to je naš trenutni cilj. Kar smo dosegli v preteklosti, je zelo dobro. Uspeh nas je postavil v odličen trenutni položaj, zdaj pa želimo še več in naša prihodnost je Mura," poudarja in opozarja Victor Sanchez.

Časa za pripravo na dvoboj s Prekmurci ni bilo veliko. "Igralci se počutijo zelo dobro. Za njimi je napeta končnica kvalifikacij. Vsi smo ob tem čutili pritisk, a to nam je všeč. Tako pristopamo k takšnim tekmam. Prav zaradi tega smo postali profesionalci in ko ti uspe v takšnih tekmah, potem postaneš bolj samozavesten. Igralci so se dobro regenerirali po naporih in pripravljeni smo na izziv proti Muri," je povedal španski strokovnjak in se dotaknil že žreba, ki je Ljubljančanom določil tekmece v nadaljevanju evropske sezone: "Mislim, da imamo dober žreb. Menim, da vse ekipe vidijo svojo priložnost. V tekme bomo vsekakor šli polno motivirani in samozavestni. Znova bomo dali vse od sebe. To lahko nemudoma napovem."

Dvoboj z Muro se bo začel ob 20.15, iz klubskih pisarn pa so znova sporočili, da je z vstopnico tekme Olimpija – Rijeka vstop prost, vhod bo na C tribuni.