Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2024 14:37:08
Deli članek:

Po Rijeki nabito polne Stožice tudi na tekmi z Muro? Olimpija gre v popolno 'ofenzivo'

alesfevzer.com

Olimpija je razveselila svoje navijače.

V Ljubljani se na evropski tekmi Olimpije obeta izjemno vzdušje. Stožice bodo v četrtek pokale po šivih, vse kaže, da bodo prodane vse vstopnice, ki so šle v prodajo, kar se je na tekmi ljubljanskega prvoligaša nazadnje zgodilo pred malo več kot letom dni, ko je Olimpija v kvalifikacijah za ligo prvakov igrala z Galatasarayem.

Zdaj v goste prihaja Rijeka, vložek je velikanski, saj bo zmagovalec igral v skupinskem delu konferenčne lige. Zmaji upajo na izdatno pomoč domačih gledalcev, prav vsi, ki bodo kupili vstopnico, pa bodo deležni posebne nagrade.

Olimpija že razmišlja o derbiju konec tedna, ko se bodo zmaji na tekmi 7. kroga slovenske lige pomerili z Muro. Tudi na tej tekmi si v klubu želijo sijajno vzdušje, zaradi česar bodo vsem tistim, ki so kupili vstopnico za Rijeko, omogočili brezplačen vstop tudi na tekmo z Muro. Kaj pa tisti, ki že imajo vstopnico za Muro?

"V primeru, da ste vstopnico za dvoboj z Muro že kupili v spletni predprodaji in imate ob tem veljavno vstopnico za tekmo z Rijeko, se prosimo obrnite na ticketing@nkolimpija.si," je pojasnila Olimpija.