Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2024 10:32:48
Deli članek:

Maribor stopil v akcijo, pred evropsko tekmo poslal jasno sporočilo vsem navijačem: Vsi tisti, ki ...

Profimedia

Bodo navijači Maribora za evropsko tekmo napolnili Ljudski vrt?

Vstopnice za četrtkov evropski dvoboj Maribora se dobro prodaja, vseeno pa je na voljo še kar nekaj vstopnice. Da bi prodali prav vse, so mariborskem klubu stopili v akcijo, svojim navijačem pa ponudili izjemno priložnost. Vsem tistim, ki so oziroma še bodo kupili vstopnico za četrtkov dvoboj z Djurgardnom, bodo vijoličasti podarili še vstopnico za naslednjo tekmo Prve lige Telemach.

"Po spremembi prizorišča in potrditvi dodatne tekme v Ljudskem vrtu v tem tednu omogočamo navijačem dodatno ugodnost, ki velja za kupce navadnih vstopnic (ne za VPS). Nakup vstopnice za četrtkov play-off, ki bo odločal o uvrstitvi v skupinski del konferenčne lige, vam zagotavlja sedež na nedeljski prvenstveni tekmi s Primorjem (začetek ob 17.30).
Nakup 1+1 bo aktiviran od torka, od 12. ure. Seveda pa vključuje vse kupce. Tisti, ki ste si že opravili nakup v dosedanjem delu predprodaje, lahko ob predložitvi vstopnice za tekmo z Djurgårdnom dobite brezplačno vstopnico za dvoboj s Primorjem v Vijol’čni Bajti ali v nedeljo, od 16.30 na blagajnah stadiona," so zapisali na uradni spletni strani mariborskega kluba.