Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
19.08.2024 13:20:05
Deli članek:

Uradno: Dejan Lazarević se je vrnil domov! Počutim se kot otrok ...

nkdomzale.si

Štiriintridesetletni krilni napadalec znova ob Kamniški Bistrici.

Takšen scenarij smo napovedali že ob koncu tedna, zdaj se je tudi uradno uresničil. Po Harisu Vučkiću se je ob Kamniško Bistrico vrnil še en otrok dvakratnih prvakov. Še tretjič si je domžalski dres nadel 34-letni Dejan Lazarević, z rumeno družino je podpisal pogodbo do konca aktualne sezone.

"Veselim se ponovnega igranja za Domžale. Ob vrnitvi v svoj matični klub se počutim kot otrok, ki začne z igranjem nogometa. Prepričan sem, da lahko pomagam klubu, in da lahko še veliko dam tej mladi ekipi, tako z izkušnjami kot nogometnim znanjem," je dejal Dejan Lazarević, ki je v svoji razgibani mednarodni karieri med drugim nastopal za Genoo, Torino, Padovo, Modeno, Chievo iz Verone, Sassuolo, Antalyaspor, Karabükspor in Jagiellonio.

Domžalčani so z zadnjima okrepitvama poleg kakovosti v ekipo pripeljali tudi številne izkušnje. Tako kot Haris Vučkić, je tudi Dejan Lazarević nekdanji član slovenske reprezentance, za katero je zbral 20 nastopov in dosegel en gol. "S Harisem sva se vedno zelo dobro ujela, tako na igrišču kot tudi izven njega. Sva tudi velika prijatelja in verjamem, da bova skupaj z ostalimi igralci popeljala Domžale nazaj na zmagovalne tirnice," je ob ponovnem snidenju z nekdanjim soigralcem povedal izkušeni krilni napadalec, ki sicer že nekaj časa ni v tekmovalnem ritmu. "Prepričan sem, da bomo vsi skupaj na igrišču naredili vse, kar je v naši moči, da pridemo na višja mesta na ligaški razpredelnici. Zavedam se, da trenutna situacija ni lahka, a prav zaradi tega sem se na klic o vrnitvi v Domžale z veseljem odzval," je zaključil 34-letni nogometaš, ki bo igral v dresu s številko 27.

"V sezono smo vsekakor krenili mnogo slabše, kot smo si želeli in pričakovali, zato po Harisu z veseljem pozdravljamo tudi Dejana. Ekipi želimo vliti nekaj sveže energije in karakterja, ki je v tej zahtevni situaciji, v katero smo se pahnili, še kako pomemben. Dejan je pri nas začel, zadnja epizoda sicer ni bila najbolj uspešna, ravno zato pa smo vsi toliko bolj odločeni, da bo tokrat drugače. O njegovi kvaliteti in karakterju ne gre izgubljati besed, saj njegova kariera govori sama zase. Verjamem da nam lahko v zaključku kariere še veliko pomaga," pa je pojasnil izvršni direktor Matej Oražem.