Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
17.08.2024 08:20:08
Deli članek:

Tonči Žlogar pred spopadom z Bravom: To bo drugačna tekma. Če bomo v tem uspešni, lahko pričakujemo ves izkupiček

alesfevzer.com

V Fazaneriji bodo gostovali Šiškarji.

Sobotni spored petega kroga Prve Lige Telemach se bo ob 17.30 začel v Fazaneriji, kjer bodo gostovali Šiškarji, ki je za črno-bele od nekdaj trd oreh. "Pričakujem težko tekmo. Taktično. Bravo je neugodna ekipa. Agresivna, organizirana, a naš cilj je zmaga. Zaradi zgodnjega začetka bodo razmere zahtevne, zelo vroče bo, ampak verjamem, da bomo dali vse od sebe," pravi Tonči Žlogar.

V rumeni zasedbi, ki je sezono začela na mednarodnem prizorišču, pretiranih kadrovskih prevratov ni bilo. "Bravo je bolj ali manj izkušena zasedba, ki je zelo podobna tisti iz pretekle sezone. Podoben je tudi način igranja. Morda so naši tekmeci na trenutke še nekoliko bolj igrivi, kot so bili, toda ob tem so tudi organizirani, kompaktni," je pristavil trener Mure.

Sobočani so v preteklem krogu prvič okusili grenkobo poraza, za želeni dosežek bo treba podobo iz Ljudskega vrta nekoliko nadgraditi. "To bo drugačna tekma, kot je bila z Mariborom. V zaključkih bomo morali biti bolj učinkoviti. Igramo doma, bolj bomo napadalni, seveda pa zadaj ne bomo smeli puščati prevelikih prostorov, da bi onemogočili protinapade nasprotniku. Če bomo v temu dobri, potem mislim, da lahko pričakujemo ves izkupiček," je še povedal nekdanji reprezentant na klopi murašev.