Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.08.2024 21:22:50
Deli članek:

Kdo je želel, da odide? Oglasil se je nekdanji celjski kapetan: "Nekateri ljudje so imeli ..."

alesfevzer.com

Zanimiv zapis zdaj že nekdanjega celjskega kapetana Denisa Popovića.

Pred dnevi je nekoliko presenetljivo odjeknila novica iz Celja, da je na seznamu tistih nogometašev, ki so jih pri slovenskih prvakih prečrtali, tudi kapetan Denis Popović. "Vrnitev v domače okolje deset let po odhodu je kot kapetan moštva kronal z naslovom državnega prvaka. Po pogovoru s trenerjem in vodstvom kluba sprejeta skupna odločitev o zaključku sodelovanja. Ker pa si kot kapetan in Celjan Denis Popović zasluži primeren poklon, se bo NK Celje od “Popeta” slavnostno poslovil na domači tekmi z Mariborom," so v izjavi za javnost zapisali pri Celju. 

Da se bo Albert Riera ob vrnitvi v Celje lotil obsežne čistke igralcev, je napovedal že praktično ob prihodu, a vse skupaj je vendarle presenetil, da je bil na seznamu teh nogometašev tudi Popović, ljubljenec navijačev. Še posebej so v knežjem mestu mnogi prepričani, da si 34-letni domačin takšnega slovesa od kluba ni zaslužil. 

Po nekaj prespanih nočeh se je z zanimivim zapisom na Instagramu oglasil tudi Popović: "Čas je, da se tudi jaz oglasim! Biti vaš kapetan in skupaj z vami osvojiti naslov prvaka je bila čast, ki je ne bom nikoli pozabil. Zahvaljujem se vsakemu soigralcu, ki je z mano delil tako slačilnico kot igrišče, fizioterapevtom, ekonomom in vsem trenerjem, ki so bili z nami na poti do uspeha. Čeprav sem si želel svojo kariero zaključiti v domačem mestu, so določeni ljudje imeli drugačne načrte. Sprejemam to odločitev in z njo zapuščam klub, a vedno bom ponosen na vse, kar smo skupaj dosegli. Želim vam, ekipa, še veliko uspehov. Vem, da boste še naprej trdo delali, se borili in postavljali nove mejnike. Nikoli ne pozabite, da je najpomembnejše srce na igrišču in zvestoba ekipi. Majstori UŽIVITE na igrišču. Zadnji CELJAN zapustil celjsko barko. Vaš KAPETAN