Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.08.2024 13:44:01
Deli članek:

Najboljši v državi? Trener Olimpije je povedal svoje, pred tekmo s Šerifom razkriva: Ne želim ...

nkolimpija.si

Olimpija pod vodstvom Victorja Sancheza igra odlično, zmaguje kot po tekočem traku, a Španec še ni popolnoma zadovoljen.

Nogometaše Olimpije danes čaka nova evropska preizkušnja. Apetiti po zadnjih odličnih predstavah rastejo, toda španski strateg še ni popolnoma zadovoljen. "Vsako tekmo si želimo biti boljši. Zadovoljen sem s tem, kar dajejo igralci. Rad bi le še to, da izkoristimo več priložnosti. Upam, da bomo to, kar smo zapravili proti Nafti, nadoknadili proti Šerifu. Tekmeci so zamenjali trenerja, analiza je otežena, ampak najbolj pomembno bo, kakšna bo naša podoba. Želimo ponavljati naše vzorce in prevladovati. Igramo doma, želimo si čim boljšega rezultata. Torej doseči čim več zadetkov in jih prejeti čim manj," pravi Victor Sanchez.

Njegova ekipa je na začetku sezone videti zelo dobro in ni jih malo, ki menijo, da je v tem trenutku celo najboljša v državi. "Povsod se še lahko izboljšamo. Trdo delamo, da bi bilo tako. Vesel sem, ko nam uspe zamisli s treningov prenesti na tekme. Smo zadovoljni, a nenehno razmišljamo, kako biti še boljši. Ne želim primerjav z ostalimi. Moja naloga je, da delam z ekipo in zaupam v svoje igralce. Potem bodo to zaupanje dobili tudi navijači in vsi okoli nas. To je vse, kar me zanima," se Španec izogiba velikih besed.