Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.08.2024 08:51:02
Deli članek:

Joj, tega navijači Olimpije niso želeli slišati: Kapetan Olimpije prerasel slovensko ligo, želja pa ...

alesfevzer.com

Pet dvobojev, pet zmag! Tako odličen je izkupiček nogometašev Olimpije na začetku sezone, navijači pa verjamejo, da bodo Victor Sanchez in njegovi varovanci dozdajšnje dosežke nocoj še nadgradili z naslednjo uspešno predstavo na mednarodnem prizorišču.

V Stožicah se bodo na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo udarili z moldavskim Šerifom, ki je na sončno stran Alp pripotoval z novim trenerjem Mislavom Karoglanom. Tudi kapetan Marcel Ratnik verjame, da si bodo zeleno-beli zagotovili dobro izhodišče za povratni obračun v Tiraspolu, po drugi strani pa razkriva veliko željo, zaradi katere navijači ljubljanskega prvoligaša ne bodo ravno navdušeni.

Marcel Ratnik odhaja, Marcel Ratnik ostaja, Marcel Ratnik želi oditi ... Takšnih in podobnih informacij v preteklem obdobju ni manjkalo, resnice za zdaj nismo izvedeli. "Ratnik ne ve, kje bo igral v prihodnje," se je smehljaje odzval šele 20-letni kapetan Olimpije. "Vse je še odprto, do konca prestopnega roka je še kar nekaj časa. Bomo videli, kaj se bo zgodilo. Iskreno vam povem, da v tem trenutku ne vem še nič in se s temi stvarmi niti ne ukvarjam. Za to je zadolžen menedžer. Včasih mi kaj pove, ampak nič pretirano konkretnega. Dokler vsega skupaj ne bo na papirju, se s tem ne bom obremenjeval. Osredotočen sem na svoje naloge v Olimpiji in na tekmo, ki je pred nami. Trenutno sem v Ljubljani zelo zadovoljen, vendar ne skrivam, da bi se želel preizkusiti v tujini. Mislim, da sem v Sloveniji pokazal že dosti in po mojem mnenju si zaslužim stopničko več. A četudi bom morda ostal, to ne bo konec sveta," je svoje stališče pojasnil poveljnik obrambe zmajev.