Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
07.08.2024 06:28:32
Deli članek:

Kateri nogometaši so na seznamu čistke Alberta Riere?! Med njimi naj bi bil celo kapetan?

alesfevzer.com

Medtem ko se Celjani pripravljajo na naslednji evropski izziv, ostaja vznemirljivo vprašanje, kako obsežna bo čista v slačilnici, ki jo je po vrnitvi napovedal Albert Riera?

»Tu sem, da dosežem rezultat, ne da sklepam prijateljstva. Tu sem, da zmagujemo. Moral bom sprejeti težke odločitve, ki igralcem ne bodo všeč,« je tudi po dvoboju v prekmurskem nogometnem hramu med drugim povedal 42-letni španski strokovnjak. In koliko igralcev naj bi bilo odveč? Ter kateri? Uradnih informacij za zdaj ni, gre zgolj za ugibanja. Pred izhodnimi vrati naj bili skoraj gotovo Gregor Bajde, Matic Vrbanec, Tin Matić in Karlo Špeljak, a to menda še zdaleč ni vse. Medtem naj bi se seznam 'za odstrel' dopolnil, iz nekaterih krogov pa prihajajo namigi, da naj bi bila na njem nekatera nadvse zanimiva imena.

Omenjajo se Matko Obradović, Nino Kouter, tudi Luka Menalo, celo Denis Popović ter Ivan Brnić in Slavko Bralić, ki sta šele dobro prispela v knežje mesto. V naslednjih dneh naj bi bilo znanega več, vsekakor pa se zdi, da je Albert Riera od vodilnih mož pri sestavi novega mozaika dobil povsem proste roke. Prav gotovo tudi ob vedenju, da jih bo to drago stalo. Zelo drago, dogajanje bojda pozorno spremljajo tudi pri Spinsu. Za zdaj z distance ob upanju, da bodo odpisani igralci s klubom našli ustrezno rešitev za korektno slovo.