© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
25.07.2024 23:47:02
Deli članek:

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v Celje? Z njim v navezi pa tudi ...

Profimedia

Španski strokovnjak in nekdanji delodajalci naj bi že navezali stike.

Da Bordeaux preživlja težke čase, je znano že nekaj časa, zdaj pa ni več nikakršnega dvoma, da bo zaradi velikih finančnih dolgov doživel popoln mrk. Vodilni možje uglednega kluba so v nastalih razmerah Nogometno zvezo Francije obvestili, da se odrekajo profesionalnemu statusu, ki so si ga zagotovili že daljnega leta 1937, kar hkrati pomeni, da se nemudoma prekinejo pogodbe z vsemi igralci in trenerjem ter člani strokovnega vodstva. Bordeaux je prav tako izgubil akreditacijo za trening center, v katerem je 70 mladih nogometašev, z vsemi bodo pogodbe prav tako prekinjene in si lahko brez nadomestila poiščejo nove delodajalce.

Na tržišču sta se kakopak znašla tudi Žan Vipotnik in Albert Riera. Maribor je svojega nekdanjega napadalca nameraval privabiti domov, a so možnosti za takšen scenarij menda nične, po naših informacijah pa bi se utegnilo zgoditi, da bi se na slovensko prizorišče vrnil španski strokovnjak.

Profimedia

Prišlo nam je na uho, da so za takšen scenarij kljub uspehom, ki jih dosegajo z Damirjem Krznarjem, zainteresirani Celjani. Še več, dobili smo namig, da naj bi odgovorni na stadionu Z'dežele že navezali stike z Majorčanom in da vnovično sodelovanje nikakor naj ne bi bilo izključeno. In še več, nadgradnja vrnitve Riere v Celje naj bi bil Vipotnik, ki bi v navezi s španskim strategom izdatno okrepil aktualne prvake in predvsem močno pretresel slovensko prvoligaško prizorišče.