© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.07.2024 10:42:20
Deli članek:

Vroče iz zmajevega gnezda! Elšnika ne bo na evropski tekmi, pojasnilo bo presenetilo marsikoga (video)

Twitter/NK Olimpija

Nogometaši Olimpije jutri ob 19. uri pričenjajo svojo evropsko pot, v 2. krogu kvalifikacij za konferenčno ligo bo njihov nasprotnik ukrajinska Polisja.

Po Celju, Mariboru in Bravu bodo svojo letošnjo evropsko pot začeli tudi nogometaši Olimpije. V 2. krogu kvalifikacij za konferenčno ligo jih jutri ob 19. uri v Stožicah čaka obračun z ukrajinsko ekipo Polisja, ki je v lanski sezoni zasedla peto mesto v najmočnejši ukrajinski ligi. S tem si je klub zagotovil sploh prvi zgodovinski nastop na mednarodni sceni.

Dan pred tekmo so zmaji v Stožicah opravili tudi uradni trening, navijače pa je seveda najbolj zanimalo, kaj se dogaja s statusom Timija Maxa Elšnika. Naj spomnimo: za slovenskega vezista so se zanimali številni evropski klubi, nazadnje Crvena zvezda in srbski mediji so že pisali, da je prestop dogovorjen. A predsednik Olimpije Adam Delius je prižgal rdečo luč in razkril, da Elšnik ni naprodaj.

Kapetana zmajev v četrtek prav gotovo ne bo na zelenici in jo bo v vsakem primeru spremljal kot gledalec. Zaenkrat ga namreč ni na seznamu nogometašev, ki so jih Ljubljančani prijavili za evropska tekmovanja.