asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
1 14.05.2024 13:40:53

Bogatinov se je odzval na govorice o tem, da se Zeljković vrača na koprsko klop: On ne potrebuje ...

alesfevzer.com
V Kopru je v zadnjih dneh zelo pestro. Primorci se krčevito borijo, da bi prvenstvo končali na četrtem mestu na prvenstveni lestvici, ki bo ob koncu sezone najverjetneje vodilo v kvalifikacije za konferenčno ligo. Trenutno so na prvenstveni lestvici četrti, toda z istim številom točk kot peti Bravo.

Zadnji krog bo torej tisti, ki bo odločil, kdo bo prvenstvo končal na četrtem mestu in bo posledično – če pokalna finalista Rogaška in Gorica ne bosta dobila evropske licence, kar je najverjetnejši scenarij – za nagrado dobil prvi krog kvalifikacij za konferenčno ligo. Koprčani bodo na Bonifiki gostili Maribor, Bravo pa bo v gosteh igral proti Olimpiji. Bitka za četrto mesto je torej neizprosna, zato ne čudi, da so bili Primorci tako zelo jezni in ogorčeni nad razpletom obračuna prejšnjega kroga proti Celju, ko so na stadionu Z'dežele izgubili z 1:2, potem ko so tri ključne sodniške odločitve šle v njihovo škodo. Da so bili Koprčani grobo oškodovani je navsezadnje potrdil tudi najboljši sodnik v zgodovini Slovenije Damir Skomina, ki je v oddaji Pod prečko poudaril, da Celjani ne bi smeli imeti na voljo enajstmetrovke ob domnevnem igranju z roko Mateja Palčiča v lastnem kazenskem prostoru, da bi moral biti celjski branilec Klemen Nemanić izključen ob posredovanju nad Petrom Petriškom in da bi moral VAR tudi razveljaviti drugi gol Aljoše Matka, kajti preden je žoga prišla do celjskega napadalca jo je Sunday Adetunji Ahmedu Sidibeju vzel s prekrškom.

Po tekmi so svoje ogorčenje nad razpletom tekme poudarili tako trener Oliver Bogatinov kot koprski nogometaši in tudi prvi mož Kopra Ante Guberac. Kanarčki so se odzvali z izjavo za javnost. Ni pa to edina stvar, ob katero so se v zadnjih dneh obregnili Koprčani. Trenerja Kopra je zelo zmotil tudi članek na Nogomanii, ki smo ga povzeli tudi na naši spletni strani o tem, da naj bi si kanarčki želeli spet na klopi videti Zorana Zeljkovića, svojega nekdanjega trenerja, ki je nedolgo tega izgubil službo pri Olimpiji. Zdaj se je na vse skupaj odzval tudi Bogatinov. "Glede na navedbe v vašem časopisu in spletnem portalu, kjer je uporabljeno ime Oliver Bogatinov v kontekstu možne zamenjave na klopi Kopra s strani kolege Zeljkovića, sem se dolžan odzvati in na kratko pokazati pogled iz drugega gledišča in zornega kota," je svoj odziv začel trener Kopra. "Mislim, da avtor omenjenih govoric zagotovo ni Zoran Zeljković, saj on ne potrebuje samopromocije na tak način. Kot drugo pa Zoran zagotovo ni pozabil, da je najboljše trenerske dosežke dosegel ravno v Kopru (drugo mesto v prvenstvu in pokalna lovorika) in to v obdobju, ko je Oliver Bogatinov bil športni direktor tega istega kluba," je nadaljeval šef stroke na Bonifiki.

"Zato mislim, da je avtor omenjenih govoric zagotovo nekdo, ki želi z lažnimi govoricami škodovati tako meni osebno kot nogometnemu klubu Koper. Le-tega želi posredno prikazati kot klub, ki nima vizije, kjer dogovori ne veljajo in kjer je vse možno in enako verjetno. V kontekstu zadnje tekme v Celju in treh situacij, ki so oškodovale ekipo in posledično klub pa je avtor mogoče želel preusmeriti pozornost drugam ali pa rezultat prikazati kot nekaj slabega. Naša pozornost in pozornost ekipe je že usmerjena drugam, konkretno v naslednjo tekmo z Mariborom.Odločamo sami o svoji usodi in tako želenem četrtem mestu," je dodal. In zaključil: "Še zadnja misel. Včasih tudi dobri nameni lahko delajo škodo. Verjamem, da je g. Matoša imel in želel imeti evropski kriterij sojenja, zato je posledično dopuščal kontaktno, moško igro. Žal je v našem primeru to preraslo v grobost.Škoda je narejena, popraviti jo ne moremo, mi pa iz tega lahko gremo še močnejši naprej. Forza Koper!"

Članki iz rubrike