medved Svet24.si

Video: Medved se veselo sprehaja po italijanskem ...

kate, kraljeva-družina, karel-iii Svet24.si

Foto: Navihani trenutki najmlajših članov ...

športne stave, športna loterija Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

nu
nu
2 14.05.2024 12:05:31

V Mariboru se dogaja! Ilicali podpisal pismo o nameri, njegove besede o klubu in navijačih pa odmevajo!

Turški vlagatelj Acun Ilicali in predsednik Drago Cotar sta podpisala pismo o nameri.

Po tem, ko se je bogati turški vlagatelj Acun Ilicali pojavil na večnem derbiju v Ljudskem vrtu, je bilo jasno, da je dogovor z Mariborom blizu. Zdaj so iz Ljudskega vrta sporočili, da je bil storjen naslednji korak k sklenitvi dogovora s podpisom Pisma o nameri. Po izraženem vzajemnem velikem interesu za skupno sodelovanje je zdaj v teku naslednja faza, z usklajevanjem skupne strategije delovanja in s konkretizacijo zadev.

"Dosedanja prizadevanja smo nadgradili s podpisom Pisma o nameri, ki opredeljuje skupne cilje bodočega sodelovanja. Določene so vse pomembne točke, podpisan dokument pa pomeni podlago za sestavo pogodbenih razmerij med obema partnerjema. Ob tej priložnosti velja izpostaviti, da vstopamo v strateško partnerstvo. Vse poteze z naše strani so storjene po tehtnem premisleku in temeljitih raziskavah, z namenom, da omogočimo nadaljnjo rast kluba na vseh področjih, s polno odgovornostjo do blagovne znamke NK Maribor, navijačev in mesta. Gre za skupen projekt, ki bo zagotovil dolgoročno finančno stabilnost in uresničil visoko zastavljene tekmovalne cilje ter tudi infrastrukturni razvoj, kateri bo koristil tako članski ekipi kot tudi mlajšim selekcijam vseh starostnih skupin," je pojasnil predsednik Maribora Drago Cotar.

acun ilicali maribor af
alesfevzer.com

Oba partnerja v luči skupnega sodelovanja izpostavljata uresničevanje visoko zastavljenih tekmovalnih ciljev, ki bodo nadgradili vse pretekle uspehe najtrofejnejšega slovenskega nogometnega kluba. Gre za potencial, o katerem se je osebno prepričal tudi Acun Ilicali, ko je dejal: "Takoj ko sem vstopil na stadion Ljudski vrt, sem bil zelo impresioniran nad neverjetnim ozračjem, neskončno podporo in navdušenjem navijačev nad svojo ekipo. Veselim se, da začenjam svojo pot s tako dobro vodenim klubom in navijači, ki izkazujejo svojo podporo od začetka do konca tekme. To je bila moja prva tekma Maribora, ki sem jo spremljal v živo v Ljudskem vrtu in zmaga na tako pomembnem derbiju je samo še povečala moje navdušenje ter veselje."

Značke: maribor, acun-ilicali

Članki iz rubrike