Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
30.12.2023 18:52:41
Deli članek:

Tako se je Mura poslovila od športnega direktorja …

Bil je eden izmed tvorcev črno-bele zgodbe o uspehu.

Da Denis Rajbar ne bo več športni direktor Mure in da se umika iz Fazanerije, je bilo jasno že nekaj časa. O tem smo na naši spletni strani obširno poročali, medtem je zgodba pričakovano dobila še uradni pridih. Njegov odhod so s sporočilom za javnost potrdili tudi črno-beli.

"V preteklih dneh, po koncu jesenskega dela sezone, smo v klubu potegnili črto pod leto, ki se poslavlja in opravili sejo upravnega odbora. Ob tem je beseda tekla tudi o aktualnih temah in dogajanju v klubu. Po pogovoru s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem smo prišli do sporazumne odločitve, da se slednji poslovi z mesta športnega direktorja.

Denis Rajbar je eden izmed tvorcev Mure, kakršno poznamo danes. Leta 2015 je skupaj s predsednikom Robertom Kuzmičem in Antonom Hozjanovim vstopil v soboškega prvoligaša in kot športni direktor pomagal do vseh največjih uspehov in rekordnih prestopov v zgodovini kluba. Njegovo delo ni bilo povezano samo s športnim delom, saj je poskrbel tudi za izvedbo mnogih infrastrukturnih projektov in posodobitev, ki jih je bila Fazanerija deležna v zadnjih letih. S svojim delom je pustil neizbrisen pečat v Muri.

Tako v športu, kot sicer v življenju, se vse zgodbe na neki točki končajo. Denisu Rajbarju se zahvaljujemo za ves njegov trud, doprinos, čas in požrtvovalnost skozi vsa leta delovanja v Muri. Denis, hvala!" so zapisali Sobočani.