Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2023 08:58:36
Deli članek:

V Olimpijo je prišel kot velika okrepitev, zdaj pa bo igral za ...

m24.si

Čeprav se bo zimski prestopni rok začel januarja, je jasno, da bo marsikateri klub deležen kadrovskih sprememb že pred iztekom koledarskega leta.

Tako bo delodajalca zamenjal tudi nekdanji član Olimpije Daniel Avramovski. Občasni makedonski reprezentant (osem nastopov) je pred šestimi leti kot velika okrepitev iz Crvene zvezde prišel v Olimpijo. V Ljubljani pa se ni znašel, v 16 nastopih je za zeleno-bele zadel enkrat in prispeval asistenco. Član zmajev je bil dve leti, a so ga ti v tem času za eno sezono posodili Vojvodini.

Iz Ljubljane ga je pot odpeljala v Vardar, nato v turški Kayserispor, od februarja 2022 pa je bil član Sarajeva. Zanj je v tekoči sezoni nastopil na 17 tekmah (v vseh tekmovanjih). Zdaj zapušča moštvo, ki ga s klopi vodi Simon Rožman.

"Po dveh letih v Sarajevu je prišel čas za slovo. Ponosen in počaščen sem, da sem bil del takega kluba. Vzljubil sem mesto in z veseljem ga bom še naprej obiskoval. S sabo nosim nova prijateljstva in nepozabne spomine. Hvala vsem, ki so me podpirali, še posebej navijačem, ki so me lepo sprejeli. Klubu v prihodnosti želim vse najboljše, ker si to zasluži," je ob slovesu sporočil 28-letni Avrramovski.

Bosansko-hercegovski mediji so uspeli izvedeti, da bo Avramovski kariero nadaljeval v turškem drugoligašu Bolusporju. Slednji je po 17 krogih na desetem mestu 18-članskega tekmovanja, 20 točk za vodilnim Eyüpsporjem.