Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2023 01:37:09
Deli članek:

Španci razkrili, kje bo kariero nadaljeval Luka Modrić in koliko bo zaslužil

Profimedia

Hrvaški zvezdnik se počasi poslavlja od kraljevega kluba. Ob koncu sezone bo potekla njegova pogodba, kariero pa bo nadaljeval nekje drugje. O tem naj bi se že dogovoril z vodstvom kluba.

Kje? Španci imajo zanesljive informacije o dveh zelo konkretnih ponudbah, ki jih ima na mizi Modrić. Pri 38 letih naj bi zapustil staro celino in se odpravil bodisi v ZDA bodisi v Savdsko Arabijo. Izbiral bo med Interjem iz Miamija in Al Nasrom oziroma med Lionelom Messijem in Cristianom Ronaldom.

Kot poročajo Španci je tehtnico na stran Savdijcev prevesil njegov nekdanji soigralec Ronaldo. Na drugi strani Messi na Floridi kopiči Barcelonine igralce: ob njem so že Jordi Alba, Sergio Busquets in Luis Suarez.

Savdijci Modriću ponujajo letno plačo v višini 30 milijonov evrov, kar je ob vnetem pregovarjanju Ronalda bržčas zelo dober razlog za selitev v Azijo.

Modrić naj bi trenerju Carlu Ancelottiju obljubil, da ne bo januarja zapustil ekipe in da bo oddelal sezono do konca. V Real je prišel leta 2012 in na 508 tekmah dosegel 38 zadetkov.