Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.12.2023 15:07:54
Deli članek:

Za praznike dobrodelni tudi pri Muri! S to veliko gesto so polepšali praznike otrokom, ki praznike preživljajo v bolnišnici!

alesfevzer.com

Nogometni klub NŠ Mura je poskrbel za dobrodelno potezo s katero je otrokom polepšal božične praznike.

“V NŠ Mura se zavedamo družbene in širše odgovornosti, ki jo imamo kot klub v lokalnem okolju. Tekom let se poskušamo navijačem in okolju oddolžiti na različne načine. V preteklih letih smo tako pripravili več različnih dobrodelnih akcij, v katerih smo zbirali sredstva za tiste, ki so nujno potrebovali pomoč,” so javnosti sporočili pri murskosoboškem prvoligašu in dodali: “Tudi letos smo se v klubu odločili, da v prazničnem času poskrbimo za dobrodelnost. Tokrat so nogometaši, zaposleni v klubu in zunanji strokovni sodelavci zbirali donacije za otroški oddelek Splošne bolnišnice Murska Sobota.”

Zapisali so še, da so otroci na otroškem oddelku v teh prazničnih časih dobili poseben obisk: “Najmlajše paciente, ki morajo praznični čas žal preživeti stran od domačih, sta obiskala Božiček in Štrki ter jim nekoliko polepšala njihovo bivanje v soboški bolnišnici. Ob koncu obiska pa sta se pridružila poslovnemu direktorju kluba Alešu Keglju, ki je Romanu Ladislavu Ratkaiju, direktorju SBMS, predal donacijo v višini dva tisoč evrov.” Zagotovo je šlo za pohvale vredno gesto Mure.