Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.12.2023 09:26:02
Deli članek:

Noro! Ronaldo zavrnil rokovanje, tip mu je težil še naprej, sledilo je nekaj neverjetnega! (foto)

Neverjetni prizori na boksarskem spektaklu v Savdski Arabiji.

Tudi to se lahko zgodi v svetu največjih zvezdnikov. Čeprav ni popolnoma jasno, za kaj je šlo in kakšni razlogi so se skrivali za vrstnim redom dogodkov, pa je scenarij, ki polni svetovne medije, zagotovo najbolj verjeten. čeprav sta se portugalski nogometni super zvezdnik Cristiano Ronaldo in enako bogati irski super zvezdnik borilnih veščin Conor McGregor v preteklosti že srečala, pa Portugalec več kot očitno Irca ni prepoznal, ko so ga organizatorji zraven njega posedli na gala dogodku v glavnem mestu Savdske Arabije. 

Stvar je šla tako daleč, da je Ronaldo prišleka na sosednjem sedežu povsem ignoriral, se z njim ni želel rokovati in je zavijal z očmi ter očitno želel biti kjerkoli drugje, ko mu je McGregor več minut razlagal vse mogoče. Televizijske kamere so se hitro osredotočile na neverjeten prizor, stvar je postajala zelo neprijetna, poročevalci s kraja pa pravijo, da Ronaldo po vsej verjetnosti tudi ni razumel praktično ničesar, kar je neprepoznani zvezdnik izrekel v svoji zavijajoči irski angleščini. 

Cristiano je bil že v hudi stiski in je želel oditi, po tem pa je organizatorjem nekako uspelo stvar urediti. Očitno so Ronalda uspeli obvestiti, kdo sedi zraven njega in za kaj pri vsem skupaj gre, kar ga je končno pomirilo. Pa ne samo to, z McGregorjem sta v nadaljevanju večera vendarle našla skupni jezik in v svet poslala tudi povsem drugačne prizore. Kar lahko vidite spodaj.