asdhgag Svet24.si

Arso: Pred nami mini vročinski val, nato prihaja ...

kristali Svet24.si

4 čudežne lastnosti kristalov

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

kucan krsinar Reporter.si

Kučan v novem Reporter Magazinu: Čeferina bi si ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 12.11.2023 11:16:57

Kakšen sprejem pričakuje Krznar v Ljudskem vrtu? Trener Celja z odmevnim sporočilom!

Luka Vovk
Da je glavna zgodba tokratnega velikega štajerskega derbija Damir Krznar in njegova vrnitev v Ljudski vrt, je seveda jasno.

Zgolj dober mesec po tem, ko je odšel iz Maribora, se hrvaški strokovnjak vrača. A tokrat v vlogi trenerja vodilne ekipe slovenske prve lige, s katero se bo po vmesnem padcu proti Olimpiji poskušal pobrati in vrniti na zmagovito pot. Med drugim pa je hrvaški trener spregovoril o tem, kakšen 'sprejem' pričakuje v Ljudskem vrtu. Pod Kalvarijo so mu (za razliko od številnih drugih trenerjev) navijači stali ob strani vse do konca njegove zgodbe v Mariboru. 

»Vedno sem bil zadovoljen z odnosom publike, pravzaprav z odnosom vseh ljudi v Mariboru. Tako navijačev kot vseh preostalih. Ne verjamem, da bo tokrat kaj drugače, toda ne obremenjujem se s tem. Na koncu je vedno tako, da človek dobi tisto, kar si zasluži. Verjamem, da ne bo težav. Seveda vedno obstajajo tudi izjeme. Ukvarjamo se s takšnim poslom, v katerem ne moreš vsem ugoditi. Trenerji se s tem ne obremenjujemo. Lepo je, ko vas imajo ljudje radi, a po drugi strani je tudi normalno, da te ne bodo vsi pričakali z razširjenimi rokami. Bodo pa vsi naredili vse, da vas premagajo,« je pred štajerskim derbijem, ki se bo v Ljudskem vrtu začel ob 15. uri, sporočil Krznar. 

Članki iz rubrike