asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
1 26.10.2023 10:09:07

Uau! Noro, kaj so navijači Atalante pred Ljudskim vrtom naredili Josipu Iličiću, ti prizori so res neverjetni (foto + video)

NK Maribor
Presenečenje za Josipa Iličića.

Nogometaši Atalante bodo danes v 3. krogu lige Europa gostovali pri graškem Sturmu, za katerega igrata Jon Gorenc Stankovič in Tomi Horvat. Italijansko ekipo bo v Gradcu spremljalo tudi ogromno navijačev Atalante, ki so se na gostovanje odpravili z avtobusi. In vmes opravili prav poseben postanek. 

Dva avtobusa privržencev modro-črnih iz Bergama so namreč želeli v Mariboru, ki je od Gradca oddaljen slabih 60 kilometrov, presenetiti velikega ljubljenca Josipa Iličića. In pri tem tudi uspeli. "Poseben dan za Josipa Iličića – navijači Atalante so se na poti iz Bergama do Graza, kjer popoldan gostujejo pri graškem Sturmu v 3. krogu Konferenčne lige, ustavili v Mariboru. Z dobrim namenom – presenetili so igralca, ki je (tudi) v Bergamu pustil globok pečat. Dva avtobusa navijačev je z glasnim petjem priklicalo Josipa Iličića iz klubskih prostorov, kjer se je že pripravljal na dopoldanski trening. Kratko druženje, navijaške pesmi, transparent v njegovo čast in obvezno fotografiranje s posebnim igralcem je navijačem polepšalo dan, gotovo pa tudi dalo Jojotu dodatno motivacijo za naslednje, zahtevne tedne," so ob galeriji res izjemnih fotografij zapisali pri Mariboru. To je še en dokaz, kako globok pečat je v Bergamu pustil izkušeni član vijoličastih ... 

ilicic maribor
NK Maribor

ilicic maribor 2
NK Maribor

Članki iz rubrike