sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
1 25.10.2023 20:28:44

Zeljković je povsem drugačen od Henriquesa: Poglejte, kaj je povedal pred tekmo s Ferci!

Martin Metelko
Trener Olimpije Zoran Zeljković zelo odločen pred tekmo s Klaksvikom.

Novopečeni trener Olimpije Zoran Zeljković bo jutri na klopi zeleno-belih debitiral še v Evropi. Potem ko je za vikend svoj prvenstveni debi proti Domžalam opravil uspešno, z zmago, ga jutri čaka še obračun v skupinskem delu konferenčne lige, Ljubljančani se bodo pomerili s prvakom Ferskih otokov, Klaksvikom. 


"Nikoli ne bom zadovoljen, če proti takemu nasprotniku osvojimo samo točko. Gre za kakovostnega tekmeca, v tej sezoni tu ni zmagala še nobena ekipa, niti tiste z večjimi proračuni in na papirju boljše od nas. Slediti moramo našemu načrtu, potem verjamem, da bomo zmagali. Nato pa bomo videli, kam nas bo to pripeljalo," je v napovedniku tekme dejal Zeljković, ki je torej ubral precej drugačno retoriko kot njegov predhodnik Joao Henriques, ki je bil pri takšnih stvareh precej bolj previden. 

"Prepričan sem, da je Olimpija sposobna premagati tudi veliko večje ekipe. Pod pogojem, da nekatere stvari popravimo. Analizirali smo tekmo z Domžalami in če bomo popravili nekatere stvari, se lahko jutri nadejamo uspeha," je še dodal Zeljković. In o Klaksviku dejal: "Zelo so nevarni ob prekinitvah, tudi iz avta mečejo zelo daleč. Verjamem, da se bomo dobro pripravili na to. Biti moramo potrpežljivi, nevarni so tudi ob protinapadih. Nas pa ne sme presenetiti niti, če bodo stopili višje. Igrati moramo svojo igro, žogo čim več držati v posesti in imeti kontrolo nad tekmo. Prepričan sem, da imamo dovolj kvalitete, da si ustvarimo priložnosti. Že preden izgubimo žogo, moramo razmišljati, kako stojimo. Če bomo počeli enake napake kot proti Domžalam, bomo za to kaznovani."

Značke: klaksvik, olimpija

Članki iz rubrike