blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

nu
nu
1 25.10.2023 13:37:56

Nogometna evforija trese Slovenijo! Kako na tekmo Slovenija - Danska v Kobenhavn? Tu so podrobnosti ...

Martin Metelko
Bi šli na tekmo Danska - Slovenija?

Slovenski nogometaši imajo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 le še dve tekmi. Novembra se bodo najprej pomerili z Dansko, z morebitno zmago pa bi si že pred zadnjo tekmo v teh kvalifikacijah zagotovili nastop na evropskem prvenstvu.

Dejstvo je, da Slovenijo že dolgo ni tresla takšna nogometna mrzlica, kot jo trese v zadnjem času, to pa je bilo več kot očitno tudi na zadnji tekmi v Stožicah, ko so na tekmi s Finsko tribune pokale po šivih, ogromno slovenskih navijačev pa je ostalo brez tako želene vstopnice.

Kar precej zanimanja je tudi za tekmo z Dansko, ki bo 17. novembra v Kobenhavnu. Dansko prestolnico bo obiskalo kar nekaj slovenskih navijačev, prav poseben navijaški aranžma pa je navijačem ponudila tudi slovenska turistična agencija Kompas. Kaj vse ponuja?



"1. dan, petek, 17.11.2023: LJUBLJANA – KOPENHAGEN - LJUBLJANA
Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika Brnik ob 7.00. Prijava na let, polet posebnega letala (9.00) v Kopenhagen. Po pristanku (10.30) in opravljenih obmejnih formalnostih odhod v center mesta. Sledi ogled glavnih mestnih znamenitosti. Najprej se bomo zapeljali v nekdanjo pristaniško četrt Christianshavn, kjer se nahaja samooklicano svobodno mesto Christiania. Danska je poznana po svobodnem in kreativnem duhu svojih prebivalcev. Nikjer se to ne odraža bolje kot v Christaniji. Sledi panoramski avtobusni ogled glavnih znamenitosti Kopenhagna s postankom pri prikupnem kipu Male Morske Deklice. Ogled bomo končali na znameniti ulici Nyhavn, kjer bo prosti čas za kosilo. Popoldan možnost vožnje z ladjico po kanalih Kopenhagna (doplačilo). Sledi odhod na stadion Parken in ogled kvalifikacijske tekme za EP Danska : Slovenija (20.45). Po končani tekmi zbor potnikov in odhod na letališče. Prijava na let in polet letala v Slovenijo (00.45). Predviden prihod v Ljubljano ob 02.15."

Cena? Prvih 50 bo moralo za ta aranžma odšteti 455 evrov, k temu pa bo potrebno prišteti še vstopnico, ki stane 55 evrov.

Članki iz rubrike