baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Tanja Žagar Njena.si

Tanja Žagar hvaležna za vso podporo po novici, ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 22.10.2023 20:25:09

Zeljković po prvi zmagi opozoril na šibko točko Olimpije: Nisem najbolj zadovoljen, čaka nas ...

Martin Metelko

Olimpija je na gostovanju v Domžalah v zahtevnih razmerah prišla do pomembne zmage. Za prve tri točke pod taktirko Zorana Zeljkovića sta poskrbela prvi strelec prvenstva Rui Pedro in Justas Lasickas, ki je s predložkom v domžalski obrambi povzročil dovolj zmede, da je mladi Lukas Hempt žogo nesrečno pospravil za hrbet Gašperja Tratnika.

Zeljković se dobro zaveda, kako pomemben je bil za slovenske prvake vstop v preostanek jesenskega dela sezone, kljub temu pa je tudi ob Kamniški Bistrici opozoril na določene pomanjkljivosti v igri Olimpije.

"Nisem najbolj zadovoljen z igro v obrambi, mislim, da imamo tukaj še veliko rezerve. Čaka nas še veliko dela," je ob robu domžalske zelenice izpostavil ljubljanski strateg, ki je bil močno prevetril začetno enajsterico zmajev. V primerjavi s tekmo z Radomljami je bilo v njej kar osem novih imen.


Zaradi težav s poškodbami je bila povsem spremenjena tudi zvezna vrsta, v kateri sta Agustina Doffa in kapetana Timija Maxa Elšnika nadomestila Peter Agba in Saar Fadida. "Zadovoljen sem z njima, ampak predvsem v obrambi lahko odigrata tudi bolje. Na trenutke nismo dobro vedeli, kdo mora izvajati presing. Jasno, to je tudi normalno. Vsak trener ima svoje zahteve. Veliko je bilo nekih malenkosti, ki mi niso bile najbolj všeč, ampak verjamem, da bomo iz dneva v dan boljši," je povedal Zeljković, ki doslednejše izvajanje obrambnih nalog pričakuje tudi od glavnega napadalnega aduta svoje ekipe.

"Tudi z Ruijem Pedrom v obrambnem smislu nisem bil najbolj zadovoljen, tudi on včasih ni prepoznal, na koga mora pritisniti. V fazi napada ni dvoma, da je to igralec s potezo več. Iskreno ga bolj vidim na igralnih mestih, kjer je več časa pri žogi. Mislim, da je tam bolj nevaren. Želim si drugačna krila in verjamem, da smo zaenkrat na pravi poti," je novo vlogo, ki jo je dodelil Portugalcu, komentiral strateg Olimpije.


Članki iz rubrike