Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.10.2023 18:30:14
Deli članek:

V Madridu besnijo! "Česa takšnega še nismo videli!" (video)

Profimedia

V soboto sta si Sevilla in madridski Real razdelila plen (1:1), gostje iz Madrida pa so imeli nemalo pritožb na delo delivcev pravice.

"Česa takega še nismo videli," se je glasila izjava iz vrst Reala, ki jo je objavil španski časnik Marca. Ni jasno, kdo točno je dal izjavo, naj bi pa bilo uradno stališče kraljevega kluba. "Popolno timsko delo," je ironičen dodatek k izjavi, v kateri kritizirajo sojenje, ki so ga v Madridu očitno ocenili kot naklonjeno Sevilli. "Ni važno, kdo nam je dal izjavo, vsi so se počutili enako. Tisti, ki so igrali, in tisti, ki so v klubu kot del vodstvene strukture, so bili prepričani, da Real Madrid ne sme igrati nogometa v Sevilli," piše Marca.

Po poročanju madridskih medijev so jezni tudi navijači Reala, ki menijo, da je imel sodnik De Burgos Bengoetxea že od prve minute tekme en kriterij za domače, drugega pa za goste. Carlo Ancelotti v izjavi po tekmi ni želel komentirati sojenja, je pa opozoril, da to počne zato, da bi se izognil kazni. Največ se sicer govori o situaciji iz prvega polčasa. Real bi lahko povedel, če bi sodnik dosodil enajstmetrovko za goste. Navas se je zaletel v Viniciusa in ni jih malo, ki menijo, da bi to morala biti čista enajstmetrovka za Real. In ob ogledu spodnjega posnetka bi jim težko oporekali.