baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Aleksander Čeferin, Princ William Njena.si

S tem znanim Slovencem je bil na tribunah ujet ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 22.10.2023 10:20:56

Zeljković se še spoznava s slabimi stranmi Olimpije: Trenutno mi ni všeč, da karkoli ...

alesfevzer.com
Novi trener Olimpije bi si težko zaželel lepšega začetka na klopi zmajev.

Zoran Zeljković je v soboto dočakal debi na klopi Olimpije, njegovi novi varovanci pa so ga razveselili z zmago z 2:0 v Domžalah. Zmaji tako še naprej zaostajajo za 6 točk za vodilnimi Celjani, novi strateg pa še vidi prostor za izboljšave. Na več področjih ...


"Dobra tekma z naše strani. Verjamem, da bo imela Olimpija vedno dovolj priložnosti za zmago, ampak je težko na vsaki tekmi zadeti dva ali tri zadetke. Nisem najbolj zadovoljen z igro v obrambi, mislim, da imamo tukaj še veliko rezerve. Zagotovo je lažje, ko zmagaš, ampak časa za slavje ni, nova tekma bo že zelo kmalu in potrebno se bo nanjo pripraviti," so bile prve besede novega trenerja Olimpije po zmagi v Domžalah.

A bolj kot igra v obrambi Zeljkovića moti dogajanje v klubu. Nekatere informacije pridejo v javnost prehitro, kar ima lahko negativen vpliv. "Fantje niso vedeli, kdo bo igral. Trenutno mi ni všeč, da karkoli se zgodi v klubu, še javnost izve pred menoj. To ni dobro za klub, še posebej ne za nas. Moramo osvajati lovorike, o nas pa v javnost prihajajo informacije še pred samimi tekmami. Olimpija je velik klub, v takšnih klubih je veliko ljudi, posledično tudi veliko informacij. Sistem je zelo pomemben za takšen klub in ta sistem bi rad popravil," je odločen Zeljković.

Značke: zeljković, olimpija

Članki iz rubrike