blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

nu
nu
1 19.10.2023 11:07:06

Olimpija predstavila trenerja, Zeljković razkriva: Olimpija ne kliče vsak dan, Fužinci in Jaršani pa so mi ...

Pred novinarje je stopil nov trener Olimpije Zoran Zeljković.

Olimpija ima novega trenerja, Zoran Zeljković je bil danes tudi uradno predstavljen kot naslednik Joaa Henriquesa. Nekdanji ofenzivni vezist Olimpije se je tako vrnil domov, na svoji prvi novinarski konferenci v vlogi trenerja Olimpije pa je spregovoril tudi o tem, zakaj se je odločil prevzeti ta vroči stolček.


"Kaj me je prepričalo? Prepričalo me je ime, prvi klic je bil dovolj. Dobro veste, da sem otrok Olimpije in da sem Ljubljančan. Olimpija ne kliče vsak dan in zelo sem ponosen, da me je doletela ta čast. Kot trener imam tudi jaz svoje določene zahteve, hvala bogu, da smo se vse dogovorili in še enkrat povem, da sem ponosen, da sem postal trener Olimpije," je novinarjem dejal Zeljković.

Kaj pa navijači, ki jih v Stožicah skoraj kronično primanjkuje? "Iskreno pričakujem, da bo v Stožicah zdaj malo več ljudi. Še posebej pričakujem, da bodo prišli moji Fužinci in Jaršani. Dobil sem ogromno sporočil, vsi so mi dejali, da me bodo prišli podpreti in upam, da bo temu res tako. Ljubljansko občinstvo je res zahtevno, tukajšnji navijači imajo radi atraktiven nogomet, tega se dobro zavedam. Ne bo lahko, ampak verjamem, da bomo z našo željo na igrišču in z igro na tribune privabili vedno več gledalcev. Prepričan sem, da bodo znali prepoznati, kaj je dober nogomet," je o tej temi dejal novi trener zmajev.

Značke: olimpija, zeljković

Članki iz rubrike