Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.10.2023 14:16:41
Deli članek:

Bomba iz Stožic! Znana je usoda trenerja Olimpije Joaa Henriquesa, tole bo zatreslo Slovenijo!

Portugalski strateg Joao Henriques ni več trener Olimpije.

Ko je konec minulega tedna Olimpija zgolj remizirala z Radomljami, so se nemudoma pojavili namigi, da portugalski strateg Joao Henriques ne bo dočakal naslednje tekme na klopi zmajev. Zdaj se je to uresničilo, kot je sporočila Olimpija, se je razšla s Portugalcem.

"Joao Henriques ni več glavni trener Olimpije. 50-letni Portugalec je Zmaje prevzel 1. junija in jih kasneje vodil na 21 uradnih tekmah. Zbral je devet zmag, štiri remije in osem porazov. Moštvo Olimpije je v času njegovega vodstva doseglo zgodovinski uspeh s prebojem v konferenčno ligo, hkrati je bil v tem obdobju opravljen tudi eden večjih prestopov v zgodovini kluba.
Kljub vsem skupnim dosežkom sta se Joao Henriques in vodstvo NK Olimpija Ljubljana odločila, da se sporazumno razideta. Ob glavnem trenerju klub zapuščata še pomočnika Mauro Moderno in Jose Serrao.
Henriquesu, Modernu in Serrau se iskreno zahvaljujemo za celoten doprinos v času vodenja Olimpije. Hvala vsem za nepozabno evropsko popotovanje in srečno v prihodnje!" so sporočili iz Olimpije.