baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ue
ue
0 21.09.2023 19:06:38

Športni direktor Olimpije odgovarja Salihamidžiću! 'Osredotoči naj se na nogomet in ne na Instagram.'

Luka Vovk
Goran Boromisa se je odzval na očitke.

Nick Salihamidžić, sin legendarnega Hasana Salihamidžića, je na račun Olimpije objavil nekaj ostrih kritik, o katerih smo že pisali. Zdaj je na njegove besede odgovoril športni direktor zmajev Goran Boromisa, katerega izjavo v celoti objavljamo:

Res je, kot navajajo mediji, da je Nicka Salihamidžića njegov agent ponudil Olimpiji. Res je, da je bil v Ljubljani tudi njegov oče Hasan Salihamidžić.


Nick Salihamidzić ima pogodbo z Bayernom do 30. junija 2025. Potekali so pogovori z odgovornimi v Bayernu. Morali bi se dogovoriti o ekonomskih vprašanjih, toda Nick Salihamidžić bi moral pristati na določeno finančno izgubo, česar pa ni storil. Zaradi ključnih ekonomskih podatkov je torej propadla morebitna obveznost.
Nick Salihamidžić ni igral že eno leto in potrebni bi bili tedni, da bi dosegel raven prve ekipe. V primeru, da ga ne bi izkoristili, je obstajalo preveliko tveganje za nemir v garderobi. Nick je nadarjen igralec, ki mu lahko svetujemo le, naj se osredotoči na nogomet in ne na Instagram ali Facebook. S svojimi komentarji samo škodi sebi in ljudem, ki ga imajo radi.
V tistem trenutku je Olimpija poskušala pridobiti tudi slovenske igralce, ki bi lahko igrali na Olimpijini ravni. Ker ima Olimpija jasno naložbeno strukturo, smo se namesto za evropskega igralca odločili za povišanje zneska odškodnine za Bresta, da bi podpisali pogodbo z enim najbolj nadarjenih slovenskih igralcev.
Vpletenosti Olimpije ni bilo. Če bi ta obstajala, bi obstajala pogodba z Bayernom in igralcem.

Članki iz rubrike