baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 21.09.2023 12:51:15

Sin legende Bayerna ogorčen nad Olimpijo! Prestop je bil dogovorjen, nato pa ... Ne boste verjeli, kaj so naredili Ljubljančani!

alesfevzer.com
Ostre kritike na račun Olimpije.

Pri Olimpiji so bili v letošnjem poletnem prestopnem roku pričakovano zelo dejavni. Glavni razlog je bil seveda igranje v kvalifikacijah za ligo prvakov, Ljubljančani po osvojeni dvojni kroni niso skrivali visokih ambicij niti v evropskih tekmovanjih in so tako zelo prevetrili šampionsko zasedbo. 

Med tistimi, ki bi moral obleči zeleno-beli dres, je tudi Nick Salihamidžić, sin legendarnega Hasana Salihamidžića, nekdanjega nogometaša in športnega direktorja Bayerna. Kot je v svojem podcastu z naslovom Off The Field razkril 20-letni nogometaš, je bil praktično vse dogovorjen z Olimpijo, poslovil se je tudi od svojih soigralcev - trenutno je član druge ekipe Bayerna in zavrnil vse ostale ponudbe. "Šel sem v Ljubljano, kjer sem spoznal lastnika (Adama Deliusa op. p.) in športnega direktorja (Goran Boromisa op. p.). Vsi so čakali name, me želeli spoznati. Tudi moj oče je bil tam. Res me je zanimalo, ker je to ekipa, ki da veliko priložnosti mladim," je med drugim povedal Nick.

nick salihamidzic
Profimedia

"Predsednik je govoril z mano in očetom, dogovorili so se za plačo, avto, za vse. Vsi so rekli, da je vse dogovorjeno, moj oče je rekel, da je prestop dogovorjen," je nadaljeval. A nato so se začele stvari zapletati. Po besedah 20-letnega nogometaša je Olimpija začela zavlačevati. "Večkrat so nam rekli, da se bomo slišali naslednji dan," je še razkril Salihamidžić. Kot razlog za to, da je prestop propadel naj bi mu pri Olimpiji navedli to, da ga trener ni želel v svoji ekipi. "Nikoli v življenju še nisem doživel tako neprofesionalnega obnašanja. Kako nespoštljivo je bilo vse skupaj! Moj oče je priletel z Ibize, sam je plačal za letalsko karto. Tega ne moreš narediti!"

Članki iz rubrike