408850861_18310344031186938_1594247027150297095_n Svet24.si

Priljubljeni slovenski pevec postal očka

vanja gjorčevska, spomin Svet24.si

Mami brutalno umorjene Vanje se je najbolj ...

matjaž han Necenzurirano

Pri Hanu milijoni za turizem tudi za podjetja brez...

logar irgl Primoz Lavre Reporter.si

Anže Logar in Eva Irgl sta kot dva zlata ...

bozic Ekipa24.si

Je v Mariboru počilo med Šimundžo in Božićem?...

kmetija-2023, david, družina Njena.si

Kmetija: Ste presenečeni nad Davidovo družino?

luka doncic intervju Ekipa24.si

Dončić je nasmejal z intervjujem po tekmi, ko se...

nu
nu
0 21.09.2023 12:51:15

Sin legende Bayerna ogorčen nad Olimpijo! Prestop je bil dogovorjen, nato pa ... Ne boste verjeli, kaj so naredili Ljubljančani!

alesfevzer.com
Ostre kritike na račun Olimpije.

Pri Olimpiji so bili v letošnjem poletnem prestopnem roku pričakovano zelo dejavni. Glavni razlog je bil seveda igranje v kvalifikacijah za ligo prvakov, Ljubljančani po osvojeni dvojni kroni niso skrivali visokih ambicij niti v evropskih tekmovanjih in so tako zelo prevetrili šampionsko zasedbo. 

Med tistimi, ki bi moral obleči zeleno-beli dres, je tudi Nick Salihamidžić, sin legendarnega Hasana Salihamidžića, nekdanjega nogometaša in športnega direktorja Bayerna. Kot je v svojem podcastu z naslovom Off The Field razkril 20-letni nogometaš, je bil praktično vse dogovorjen z Olimpijo, poslovil se je tudi od svojih soigralcev - trenutno je član druge ekipe Bayerna in zavrnil vse ostale ponudbe. "Šel sem v Ljubljano, kjer sem spoznal lastnika (Adama Deliusa op. p.) in športnega direktorja (Goran Boromisa op. p.). Vsi so čakali name, me želeli spoznati. Tudi moj oče je bil tam. Res me je zanimalo, ker je to ekipa, ki da veliko priložnosti mladim," je med drugim povedal Nick.

nick salihamidzic
Profimedia

"Predsednik je govoril z mano in očetom, dogovorili so se za plačo, avto, za vse. Vsi so rekli, da je vse dogovorjeno, moj oče je rekel, da je prestop dogovorjen," je nadaljeval. A nato so se začele stvari zapletati. Po besedah 20-letnega nogometaša je Olimpija začela zavlačevati. "Večkrat so nam rekli, da se bomo slišali naslednji dan," je še razkril Salihamidžić. Kot razlog za to, da je prestop propadel naj bi mu pri Olimpiji navedli to, da ga trener ni želel v svoji ekipi. "Nikoli v življenju še nisem doživel tako neprofesionalnega obnašanja. Kako nespoštljivo je bilo vse skupaj! Moj oče je priletel z Ibize, sam je plačal za letalsko karto. Tega ne moreš narediti!"

Članki iz rubrike