keanu reeves Svet24.si

Tatovi s smučarskimi maskami vdrli v dom ...

alkohol Svet24.si

Indijec z 2,9 promila alkohola v krvi razgrajal v ...

Blaž Brodnjak 7 Necenzurirano

Brodnjakova NLB je davčna oaza: plačuje manj ...

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

tadej pogacar 23 pm Ekipa24.si

Tadej Pogačar v glasbene vode???? S to objavo ...

nada-zorec, kmetija-2023 Njena.si

Kmetija: Nadi prekipelo, razočarana sama ...

matkovic cedevita olimpija 23 af Ekipa24.si

Zmaji v ligi ABA pokazali drugačen obraz in ...

Ekipa SN / rb
Ekipa SN / rb
0 21.09.2023 09:02:24

Po zastoju srca je Goran Stanković doživel nov šok, te poteze kluba ni pričakoval v najhujših sanjah ...

Profimedia
Bilo je 29. avgusta, ko so bile na drugoligaškem prizorišču na sporedu tri prestavljene tekme 2. prvenstvenega kroga, a v tistem vročem torkovem večeru rezultati niso zanimali nikogar. Žal! Postali so nepomembni. Vsa pozornost je bila usmerjena v boj za življenje trenerja Bistrice Gorana Stankovića, ki se je v izdihljajih dvoboja z Nafto zaradi zastoja srca zgrudil ob igrišču.

Predvsem po zaslugi fizioterapevta Lendavčanov Maria Pala, ki je imel pri sebi defibrilator in je nemudoma priskočil na pomoč, ima grozljiva zgodba srečen konec. Po operativnem posegu 43-letni ljubljanski strokovnjak uspešno okreva v domačem okolju. Ob odsotnosti glavnega trenerja ekipo Bistrice vodita njegova najtesnejša sodelavca Srđan Kuljić in Primož Kračun, ki jima je na pomoč priskočil še Jaka Dabanović, ki okreva po zahtevni operaciji kolena. Kar nekaj časa je prevladovalo mnenje, da bo tako tudi v prihodnje oziroma vse do vrnitve šefa, vendar se to ne bo zgodilo. »Takšen je bil prvotni dogovor. Menim, da bi na takšen način lahko delovali, ker so znotraj ekipe vzpostavljeni določeni mehanizmi, in da fantje potrebujejo zgolj podporo. A medtem so se v klubu odločili drugače. V torek sem bil v Slovenski Bistrici, pozdravil sem ekipo in vodilne može ter od predsednika dobil informacijo, da bo klub iskal novega trenerja. Če sem iskren, tega nisem pričakoval, a kaj hočemo ... Verjamem, da bomo dosegli dogovor in se razšli na korekten način,« je razkril Goran Stanković.

CELOTEN POGOVOR Z GORANOM STANKOVIĆEM O NESREČNEM DOGODKU, O OKREVANJU IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike