Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
10.06.2023 13:07:21
Deli članek:

Boleča zaušnica! Mura ostala brez pomembne okrepitve, zapletlo se je, ko ...

Aleš Cipot

Prekmurci so ostali brez okrepitve.

Po ljubljanskem srečanju predsednika Mure Roberta Kuzmiča in generalnega direktorja Celja Valerija Kolotila v začetku tedna se je zdelo, da je posel sklenjen in bo Tamar Svetlin kariero gotovo nadaljeval v črno-belem dresu soboškega prvoligaša. Toda včeraj smo od zanesljivega vira dobili namig oziroma celo potrditev, da se to ne bo zgodilo. Dolgo je kazalo, da bodo Prekmurci ugodili vsem zahtevam grofov in igralca, ki ima s klubom iz knežjega mesta še enoletno pogodbo, a po tehtnem premisleku so se v Fazaneriji odločili, da bi bil finančni vložek prevelik, zato so opustili idejo, da bi 21-letnega vezista privabili na ravnico.

Domen Jančič

To hkrati pomeni, da se bo nekoč eden največjih upov slovenskega nogometa, ki je preteklo sezono kot posojeni končal v Bravu, udeležil današnjega začetka priprav pod vodstvom Romana Pilipčuka. Vendar je njegova nadaljnja usoda negotova.
Mura je sicer za zdaj potrdila le eno novo moč. Z Dejanom Grabićem bo znova sodeloval Almin Kurtović. Tudi morebitni dvomi glede prihoda Gabra Dobrovoljca so menda odpravljeni, nadvse razgibano pa naj bi bilo kadrovsko dogajanje prihodnji teden. Pričakovati je predvsem okrepitve v napadalnem delu ekipe. Prišlo nam je na uho, da naj bi bili muraši v resnih stikih s kar nekaj zanimivimi igralci ...

Ob tem spomnimo, da so za zdaj odšli Mirlind Daku, Amar Beganović, Martin Šroler, Nejc Vidmar in Jan Đapo, Grega Balažic pa je končal igralsko kariero in se bo poslej v prekmurskem nogometnem hramu v navezi s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem preizkusil v novi vlogi.